Търся дизайнер с имплементаторски умения

Value

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте на всички,

В момента имам PSD темплейт и система. Търся човек с дизайнерски качества, който да редактира части от темплейта с цел да се изчистят дребни несъотвествия или да се напасне по-приятен цвят на определени елементи.

След като темплейта се редактира, ще трябва да се слайсне и да се имплементира към вече работещата система. Въпросната система се казва MFHS (Mega File Hosting Script). Всички текстове и функции в темплейта отговарят на тези в готовата система.

Не съм наясно колко време би отнело слайсването и имплементирането, но за редактирането на темплейта, не мисля че ще отнеме повече от час-два, тъй като не се очакват големи промени. В тази връзка, предвидения бюджет е 100-150лв, а изискванията са да се завърши въпросната задача колкото се може по-бързо.

Ще очаквам желаещите да се заемат да се свържат с мен чрез лично съобщение. В последствие ще обсъдим всички допълнителни детайли.
Ще помоля кандидатите да добавят портфолио и контакти в своите съобщенията.

При избора на изпълнител ще се вземат предвид както цената за изпълнение и срока, така и качеството на работа при предишни реализирани проекти.

Благодаря за вниманието!
 

Горе