Търся дизайнер с опит за фирмен каталог и календар.

Статус
Not open for further replies.
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Търся сериозен човек с опит , който да изготви дизайн на фирмен каталог във формат A4 или A5, СЪЩО така и дизайн за годишен календар! Фирмата се занимава с производство на дървен материал и има около 50-60 продукта(което означава ,че горе долу ще излезе някъде около 20тина страници). Това е сайта - http://www.palisandar.com . Не е задължително дизайните на каталога и календара да се изработят от един и същи човек.(Ясно е ,че каталога е по-трудоемко за направа,но се надявам да открия човек,който да се заеме с това.) Ако има нещо ,което съм изпуснал да разясня като за начало на темата моля да ме извините.
П.С. Хора с подобни проекти зад гърба си са за предпочитане!
Благодаря Ви за отделеното внимание. ;)
 
Последно редактирано:
От: Търся дизайнер с опит за фирмен каталог и календар.

Здравей,

Ако имаш интерес, пиши на ЛС - ще те свържа с моя бивша колежка, която вече е с над 20 г. стаж в областта. Работили сме заедно доста години, все още вършим малко работа заедно, като изникне нещо. Навремето аз бях редактор в списание, а тя ни беше дизайнер/предпечатар. Вкл. е правила и шаблона на списанието от нулата, както и на други издания.
За цена не мога да кажа - зависи от заданието и ще се разбирате директно (препращаме си задачи и клиенти, аз за уеб и хардуер, тя за предпечат и дизайн).

поздрави
Филип
 
От: Търся дизайнер с опит за фирмен каталог и календар.

Надявам се да не правим избора на дизайнер твърде труден, но и от мен имате ЛС! :)
 
От: Търся дизайнер с опит за фирмен каталог и календар.

Благодаря много на хората ,които заявиха интерес към обявата ми и също така отделиха от времето си. Благодарение на тази тема намерих човек ,който вече работи по нещата.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе