Търся: Търся дистанционна работа: Описване на продукти, писане на ревюта, пренаписване на статии

yanakirilova__

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Търся си дистанционна работа или допълнителен ангажимент, свързан с качване и описване на продукти, писане на ревюта или пренаписване на статии. Имам около 2 години опит в тази сфера и съм работила по различни онлайн магазини и блогове.

Справям се добре с писането на описания, преработване на текстове, структуриране на информацията така, че да е разбираема и полезна за клиента. Влагам внимание и старание в това, което правя - държа нещата да изглеждат добре и да са написани грамотно.

Свикнала съм да спазвам срокове и да комуникирам ясно и навреме. Работя с желание и съм отговорен човек.

Поздрави!

Желая ви успех - дано намерите работа. Но, очаквайте след около 20 минути да ви обяснят, как стои ситуацията тук. Кой пише ревютата, кой пренаписва статиите, описанията и така нататък. Огледайте се за постове на колеги и много бързо ще ви спадне ентусиазма.

Здравейте,

Търся си дистанционна работа или допълнителен ангажимент, свързан с качване и описване на продукти, писане на ревюта или пренаписване на статии. Имам около 2 години опит в тази сфера и съм работила по различни онлайн магазини и блогове.

Справям се добре с писането на описания, преработване на текстове, структуриране на информацията така, че да е разбираема и полезна за клиента. Влагам внимание и старание в това, което правя - държа нещата да изглеждат добре и да са написани грамотно.

Свикнала съм да спазвам срокове и да комуникирам ясно и навреме. Работя с желание и съм отговорен човек.

Поздрави!
digitalexpert. bg търсиха подобни хора, пиши им + предлагат и обучения

Авторката да не очаква нещо да намери в този форум. Изобщо не пишете, че търсите
Тук всички за това се борим.
Не съм видяла нещо да се предлага, само търсене.
За @Димитър Беловеждов имам нещо.

Авторката да не очаква нещо да намери в този форум. Изобщо не пишете, че търсите
Тук всички за това се борим.
Не съм видяла нещо да се предлага, само търсене.
За @Димитър Беловеждов имам нещо.
Аз съм успявала досега да намеря допълнителна работа от тук. Използвала съм форума и преди. Иска ми се да няма ненужен спам, защото постът е само с цел намиране на работа. а не лична комуникация или "надпревара“ - благодаря предварително за разбирането.

Поздрави!

Аз съм успявала досега да намеря допълнителна работа от тук. Използвала съм форума и преди. Иска ми се да няма ненужен спам, защото постът е само с цел намиране на работа. а не лична комуникация или "надпревара“ - благодаря предварително за разбирането.

Поздрави!
Намирала си преди ИИ, вече няма, брат. Просто приемете реалността и си търсете нещо друго. Това, което пишем, не е спам. Просто казваме каква е реалността.

Харесва ми позитивната атмосфера в този форум
Супер си е брат, просто някои женски примати искат към тях да има друго отношение. Според Алекс не е нужно тя да има умения, а другите трябва да и плащат само защото е жена и е писала във форума. Може би и заради цветята, които е добавила към профила си. Иначе това, че пише неграмотно, а ИИ се справя 100 пъти по-добре от нея, няма значение.

До авторката. Тук няма да намериш нищо. На мен ми предложиха работа в труден за мен момент за жълти стотинки. Нагласени обяви. Печелят се от един и същи човек. Лично мнение.
Супер си е брат, просто някои женски примати искат към тях да има друго отношение. Според Алекс не е нужно тя да има умения, а другите трябва да и плащат само защото е жена и е писала във форума. Може би и заради цветята, които е добавила към профила си. Иначе това, че пише неграмотно, а ИИ се справя 100 пъти по-добре от нея, няма значение.

Благодаря на всички, които споделиха мнение, независимо от тона. Знам, че пазарът не е лесен, и не очаквам чудеса. Целта на поста ми е конкретна - търся възможност за допълнителна дистанционна работа. Всеки има право на мнение, но нека уважаваме усилията на останалите. Това не е надпревара.

Публикувам отново кратко представяне, за да е ясно с какво мога да съм полезна:

Здравейте,

Казвам се Яна и търся дистанционна работа или допълнителен ангажимент, свързан с качване и описване на продукти, писане на ревюта или пренаписване на статии. Имам около 2 години опит в тази сфера и съм работила по различни онлайн магазини и блогове.

• Умея да пиша ясни и ангажиращи описания
  • Преработвам текстове така, че да са полезни и разбираеми
  • Работя грамотно, спазвам срокове и подхождам отговорно
  • Комуникирам ясно и навреме

Ако някой търси подобен тип подкрепа – ще се радвам да се свърже с мен.

Поздрави.

Здравейте, търсим копирайтърка за един от нашите сайтове:
  • Гръдна обиколка: 95–105 см
  • Талия: 58–65 см
  • Ханш: 100–110 см
  • Височина: около 170 см
  • Тегло: около 55–60 кг
Ние не предлагаме просто работа.
Предлагаме позиция, в която умът е задължителен, но тялото – оценено.
Търсим жена, която знае какво носи в себе си – и не се страхува да го предложи в правилния контекст.

🔐 Какво ще очакваме от теб:
– Да пишеш – от време на време.
– Да четеш – между редовете.
– Да усещаш атмосферата и да се движиш в нея, като във сатен.
– Да умееш да присъстваш. Без шум, но с въздействие.

💰 Възнаграждението е адекватно. Повече – при среща.
Дискретността е в основата.
Не търсим множество кандидатки. Търсим точната.

📩 Прати CV по начина, по който ще те запомним.

Последно редактирано:
До авторката. Тук няма да намериш нищо. На мен ми предложиха работа в труден за мен момент за жълти стотинки. Нагласени обяви. Печелят се от един и същи човек. Лично мнение.
На теб ти трябва някоя комунистическа държава, брат. Там дават на всеки по равно според потребностите. При капитализма се дава според способностите.

Горе