Търся: Търся дистанционна работа на втори договор в областта на дигиталния маркетинг.

Desisslava Dimitrova

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Здравейте,

Търся дистанционна работа на втори договор в областта на дигиталния маркетинг. Имам няколко годишен опит в копирайтърските услуги, seo оптимизация – вътрешна/подбор на ключови думи, текстове, описания, заглавия, вътрешно линкване, статии/ и външна/ликк билдинг – писане на статии и публикуване в блогове, сайтове за обяви, директории и каталози и т.н /, поддържане на страници и групи във Фейсбук, подготовка и изпращане на мейл бюлетин, поддръжка на блог – писане на публикации, публикуване, seo копирайтинг.
 
Здравейте, @Desisslava Dimitrova

Опитвала ли сте някога да работите посредством афилиейт маркетинг? Писането на съдържание и познанията относно дигиталния свят са изключително полезни при работата посредством афилиейт маркетинг. Можете да създавате съдържание на теми, които харесвате да помествате в съдържанието афилиейт линкове на избрани от Вас партньорски програми и в момент когато Ваш клиент извърши покупка или направи друго действие (в зависимост от избраната от Вас партньорска програма) Вие получавате комисионна.

Поздрави,
MyLead
 
@MyLead
Вие писахте на мейла. Дайте повече информация за:
Какви афилийет програми предлагате за България и на български?
Каква е комисионната?
Как и кога се плаща?
 
Здравейте, @Desisslava Dimitrova,

Можете да разгледате всички програми за България и на български език във филтъра на нашата платформа. Комисионната варира според избраната от Вас афилиейт програма и информация за нея можете да видите в описанието на самата програма. Можете да наредите плащане по всяко време и когато достигнете минимум 20 USD.

Поздрави,
MyLead
 

Горе