Radost Active Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 19 Юни 2012 #1 Привет, изгубих си човекът, който правеше, а нямам време. Трябва ми добавяне в 50+ бг директории. И блог коментари(мога да дам списък). Около 20 бг форума - регистрация и по 1-2 коментара - списък от мен. Пратете ми цена на лично и срок.
Привет, изгубих си човекът, който правеше, а нямам време. Трябва ми добавяне в 50+ бг директории. И блог коментари(мога да дам списък). Около 20 бг форума - регистрация и по 1-2 коментара - списък от мен. Пратете ми цена на лично и срок.
kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 19 Юни 2012 #2 От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ Сега ти пращам съобщение, но само за кометарите в блогове и форуми. В директории не мога да добавям, тъй като не знам много такива.
От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ Сега ти пращам съобщение, но само за кометарите в блогове и форуми. В директории не мога да добавям, тъй като не знам много такива.
nasko_f New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Юни 2012 #3 От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ Директории колкото искаш, само се разрови в google.
От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ Директории колкото искаш, само се разрови в google.
kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 19 Юни 2012 #4 От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ То колкото искаш, ама въпроса е да са ефективни.
От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ То колкото искаш, ама въпроса е да са ефективни.
nasko_f New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Юни 2012 #5 От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ От далеч си личи дали е ефектна или не. http://www.google.bg/search?q=бг+ди...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a ПС. Дори предприемач излиза на първата страница
От: Търся добавяне на блог коментари, директории и форуми - всички БГ От далеч си личи дали е ефектна или не. http://www.google.bg/search?q=бг+ди...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a ПС. Дори предприемач излиза на първата страница