Търся дропшипинг доставчици за дамски стоки - часовници, бижута, аксесоари и др.

ExTended

Active Member
Здравейте,

Интересувам се да продавам в тази ниша в България - имам добър бекграунд в онлайн рекламата - Facebook ads, Google AdWords, etc. etc.

Търся дропшипинг доставчици, които да изпълняват поръчките - аз си качвам продуктите на сайта, рекламирам си ги за моя сметка, изпращам поръчката на дропшипъра и от там нататък не се занимавам - през определен период от време или на определа сума доставчика ми превежда моята сума по банков път или PayPal.

Интересуват ме четири неща:
1. Да не рекламирате вашият онлайн магазин към клиентите, които ви осигуря - т.е. без ваучери и купони в пакетажа.
2. Да мога освен от отстъпката, която ще ми предложите, да печеля и от евентуална надценка, която аз преценя да сложа над вашата нормална цена. Т.е. продавате нещо за 10лв. на вашия сайт, на мен ми давате примерна отстъпка от 40%, т.е. 4лв. но ако реша да продавам продукта за 15лв. тези 5лв. отгоре да си влизат в моя джоб, минус някакъв честен процент за данъци и т.н. откъм ваша страна. Т.е. да не се работи с фиксирани цени.
3. Поне част от аосртимента продукти да има стабилно, дългосрочно-поддържано количество/наличност. Т.е. ако пусна реклама за гривна XYZ да не излезе, че след 2 дни и 5 продадени бройки е свършила.

Ако работите по подобен начин и имате интерес да си партнираме - ЛС с повече информация за това какво точно предлагате.

Поздрави!
 
Колега, аз точно така процедирам, но мойте стоки са малко по различни. Все пак може да хвърлиш един поглед на сайта ми https://mladtehnik.com/
 

Горе