Търся дропшипинг на козметика

Здравейте,
Развивам страница за дамска мода, но получавам доста запитвания за козметика (декоративна, бяла и грижа за коса). В тази връзка реших да направя отделна страница, за която вече имам доста последователи и тя да е само за козметика.
Надявам се, някой да се отзове със съвет за дропшипинг доставчик на козметика или направо доставчик.
Благодаря Ви.
 
Здравейте,

ако все още се интересувате, ние сме официален вносител на италианска козметична марка. За момента в България внасяме само цветната им козметика, защото останалата, до средата на 2021 е ексклузвна само за Италия.
При интерес, мога да ви изпратя ценова листа, да Ви дам сайта нашият и италианския който е на производителя, и да Ви представя продуктите.

Оставам на Разположение,

Елена М. Минчева
0895674105
[email protected]
 

KristiyanV

New Member
Здравейте, аз се интересувам от внос на козметика в България. Имате ли представа дали са нужни допълнителни документи, сертификати преди да се въведат козметичните продукти в експлоатация?
 
Здравейте, ние сме Skinwell Cosmetics (skinwell.eu) имаме желание да работим с дропшипъри от Пловдив и цялата страна. В момента изготвяме ценова листа и електронен каталог . При интерес от ваша страна може да ни пишете на [email protected].

Поздрави.
 

Горе