Търся дългосрочни услуги на копирайтър

DiDokal

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Здравейте!

Търся копирайтър от който ще купувам 10-12 статии месечно в продължение на 6-12 месеца на тема счетоводство . Много е важно човека който ще ги ПИШЕ, да е на "ти" със счетоводството.

Естествено статиите ще се купуват с цел СЕО и съответно те трябва да са минимум 350-400 думи, като примерно 1-2 седмици предварително ще казвам за какво ще се пиши в следващите няколко статии.

Статиите трябва да са уникални и минати с Advego Plagiatus.

Моля, всеки заинтересуван, да пусне по една лична статия свързана с тази тематика тук в темата, за да видя какъв е вашият стил на писане.

Поздрави :p
 
Последно редактирано:
От: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

интересно - имаш лс с уникална статия
 
От: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

Здравейте!

Искам да ви информирам че все още очаквам примерни статии от хората които са ми писали, и не са ми изпратели такива. Ще чакам до сряда и който пратил пратил. В четвъртък или петък ще изберем човека който ще пиши за нас.
Хората които не са изпратели нищо ще отпаднат като кандидати!

Лек ден :)
 
От: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

Здравейте!

Тъй като кандидатите бяха доста и между тях има няколко които ни харесват, в крайна сметка решихме да работим с двама от вас. Това са orhideq и kreten. Всеки месец ще закупуваме от вас по 5 статии с дължина 400-600 думи в продължение на поне 6 месеца. Статиите ще си ги избираме ние и ще ви ги съобщаваме няколко дена или седмица по рано... Искам да ми изпратите на лично вашите скайпове за да поговорим, и да уточним цената.

Лек ден и благодаря ви на всички които бяха заинтересовани! :)
 

Горе