Търся екип

Updated

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте , търся си екип от един двама човека да направим някакъв сайт понеже съм в застой ,а не ми харесва :) ,идеята ще я измислим имам 2 3 идейки на ум ама ще ги обсъдим заплащане няма, каквото спечелим всичко се дели какво владея аз? PHP,MYSQL,HTML,CSS,CMS,PHOTOSHOP - на средно ниво :)
,някой ако е навит да пише :)

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА МОДЕРАТОРИТЕ просто незнаех къде да пусна темата моля да ме поправите :) извинете
 
От: Търся екип

Здравей, аз също съм на тази вълна в момента.
Мога да пиша статии, да поддръжам група във фейсбука, малко фотошоп също. Каквото не знам го научавам.
Правех тези неща са сайта krasivi.bg. Ако си навит от теб техническата част от мен съдържанието ще се радвам.
 
От: Търся екип

Аз имам идея за браузър игра. Имам цялостна концепция, както и почти 100% работещи формули. Имам достъп и до хора който играят такива игри и с желание ще дойдат да помогнат за тестването и обогатяването на играта. Играчите са с години опит в играенето на такива игри. Мога да финансирам домейни,хостинги и при налагане някой други разходи отностно пускането на играта.
В техническата част обаче ме няма. Имам познания по HTML но това умря отдавна :)
Ако се интересуваш и имаш желание, скайпа ми е добавен към акаунта тука.
 
От: Търся екип

Аз мога да участвам финансово, хостинг, домейни, реклама и умствен потенциал :) . Бих се наел да работя с някой само след среща на живо, след като сме обсъдили кой какво ще прави. Аз съм от Пловдив така, че ако има желаещи да пишат ;)
 
От: Търся екип

Мога да подсигуря художник-аниматор (като се започне от дизайн, та до картинки и герои), финанси, хора за тестове и идеи - условието за робота е среща и договорка както спомена Maverick . София
 
От: Търся екип

То ясно, че трябва да се видим на живо да говорим. И някакво малко договорче да се разпише, за да знае всеки за какво бута.
 
От: От: Търся екип

Аз съм от Русе и съм навит да съм в екипа! Пиша статии, превеждам от английски език. Разбирам малко от joomla, wordpress и photoshop. :)
 
От: Търся екип

Аз пък ще участвам в проекта с нещо ключово и фундаментално - а именно най добрия домейн, който би помогнал много за този проект.

Домейна е:

Igra.eu

Няма две мнения, най краткия, най лесния за запомняне домейн, и най добрия за сериозен проект за игра :)
 
От: Търся екип

Здравейте! Търсите ли все още хора, млади, амбицирани и готови за работа в екип, със познания в html,css,php,mysql,cms,joomla,writing,virtual servers, hosting, servers, photoshop, и други познания, на добро ниво. Очаквам отговор, защото аз също съм в застой. :) :)
 
От: Търся екип

Здравейте, аз също имам желание за подобно нещо. Имам известни познания на С и bash. Имам компютър на който не е проблем да пусна още една виртуална машина за хостинг на подобен проект. Занимавал съм се с олекотяване на тежки сайтове така че мога да бъда полезен и в тази насока

Между другото и аз имам един проект за една игра. Енджина е написан на С и общо взето ми трябва само интерефейс. Ако се събере екип и аз съм в него може да поработим и върху моя проект. Ако ли не - вероятно ще пусна друга тема за търсене на хора


Забравих да кажа - от Пловдив съм
 

Горе