Търся инвеститор за браузър игра

Такива олигофренски постове като на @Matey Hristov които олицетворяват българщината не ми помагат, не си направих труда да ти прочета целия пост защото ми писна от рогачи.
Намерих инвеститори, което беше важно за мен и за проекта но много по-важно е да прочета смислен съвет как да се реализира играта, къде съм допуснал грешка и т.н но българина освен да намира недостатъци не може друго.
 
плюс това според мен ако си криеш идеята най вероятно смяташ 2 неща - или ще ти я откраднат или си мислиш че другите имат по креативен мозък от теб.
и в двата случая ако се навиеш да покажеш поне нишата и типа игра плюс скреенове от подобна на твоята игра хора ще изчислят базово как ще си избията инвестицията! А ако не си я избият поне са натрупали предприемачески опит за следващият им ход.

виж в интернет сайт за ефективни бизнес приложения за създаване на бизнес план ( поне ще се научиш как се прави бизнес план) (някои версии са платени)

тва е мойто мнение в общи линии :))
 
да се прави бизнес план за едни тъпи 1000-3000 лв :)

Като 1 000 - 3 000лв. не ги харесваш като пари си инвестирай сам в идеята.

На чужд гръб и 100 тояги са малко. Някой ако има 2-3 милиона тъпи пари за губене, пращайте насам ще ги инвестираме в 'кото падне тия тъпи пачки, да не ви тежат по джобите. :)

Това ми звучи на мен като един от онези отчайващи Indiegogo проекти, където мейн премиса е "дайте ми пари щото тая тъпа идея няма да стане без едни скромни X.XXX лева, а пък не ми се дават мои пари, за да се научи как се прави бизнес по трудния начин с усилия и риск".

Страхотна стратегия - само дето хората с парите не са ги намерили тези пачки на пътя и знаят как да не ги дават за глупости през повечето време.
 
Търсиш инвеститор, а скачаш срещу хората с парите.

Казваш тъпи 1000-3000 лв. Че като са тъпи плати ги ти, никой не ги е намерил на улицата и няма да ти ги даде ей така. Нали са тъпи пари? Защо ги нямаш?

Продукта ти за съжаление отдавна е надживял времето си. Не ме разбирай погрешно и аз съм фен на брауз игрите и съм играл такива до побъркване, но вече се смениха нещата. Пробвай с мобилна апликация на същата тема.

Най-вероятно си на 15-20 и си набарал старата система, попренаписал си я, пипнал си я от тук оттам и сега нямаш кинти да я стартираш, но така не се печели финансиране. По-горе са ти обяснили как трябва да се случат нещата.

Успех.
 
@kamentk Нито съм на 15-20 нито съм набарал старата система, говорим за нещо купено и надградено.

@ExTended Извинявам се за написаното от мен, нямах предивд че 1000-3000 не са пари и до момента съм дал достатъчно пари и време.

@Jorn Blomqvist Не ми трябва префинансиране към момента имам достатъчно $ за да продължа с развитието на играта.
 
@kamentk Нито съм на 15-20 нито съм набарал старата система, говорим за нещо купено и надградено.

Набарал може да значи и купил.

А щом не си на тези години то следва да си избистриш държанието, защото звучиш точно като такъв младеж :)
 
Подхода е несериозен, без значение дали става дума за 1000 лв или за 1 000 000 лв.

Поздрави.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: wbg

Горе