Инвестирам в: Търся инвеститор за социална мрежа, която да спре затъпяването на децата

@nikste единствения шанс да реализираш подобна идея е да покажеш подробен план, информaция и структура на нещото и да търсиш доброволци/съмишленици да помогнат и/или да положат безплатно труд и усилия за каузата и когато се събере някаква група от ентусиасти да го оформите в юридически издържан документ.
Тука има много колеги с различни видове възможности (пари, знания, опит, оборудване и т.н.), но трябва да се подходи по правилния начин.
Добър съвет. На същото мнение съм, че за тази кауза трябва съмишленици с големи сърца и желание да помагат за тази кауза. Фактически колкото повече хора с опит се включат, толкова по-добре. Крайната цел трябва винаги да бъде ограмотяване на младото население и стопиране на това затъпяване, което е заляло интернет и улиците вече.

Аз мога само по тех часта да пиша но не виждам и ред какви са изискванията...
Каква е тая платформа? Нали си сайтаджия, начини за колаборация много - гитхуб примерно.

регистрирай набързо childstiktok.com - свободен е , направи на заглавната му страница едно пълно инфо като качиш за сваляне и White paper -a който ще напишеш. Направи пътната карта. Със сигурност ще имаш много кандидат инвеститори дали с работа дали с пари или с други неща. Със сигурност и много инфлуенсъри ще се включат със създаването на контент от видеа за този проект.

Иначе това извадиха бгдев мастърите - https://podkrepi.bg/
дали работи не знам, не ме и интересува

55​

кампании​

това е нищожно в сравнение с Павел Андреев и с Хелпкарма..... може да са го направили добре, но им липсва реклама. Имам чувството , че са заебали проекта на самотек

регистрирай набързо childstiktok.com - свободен е , направи на заглавната му страница едно пълно инфо като качиш за сваляне и White paper -a който ще напишеш. Направи пътната карта. Със сигурност ще имаш много кандидат инвеститори дали с работа дали с пари или с други неща. Със сигурност и много инфлуенсъри ще се включат със създаването на контент от видеа за този проект.
Screenshot(9).png

Програмистите се опитват да решат проблем по единствения начин, който знаят :rolleyes:

Мога да дам насоки за хора, които може би ще искат да съдействат:

Донка Михайлова
Кмет на община Троян

Директорката на ОУ "Кирил и Методий" в село Свобода, Златина Иванова

Иначе по-добре да прави една партия и да действа. Аз друг начин не виждам.
В момента има 2 партии много мощно се борят с младежкото затъпяване - Възраждане и Величие.
Още една ли искаш?

• Haha
Реакции: Sky

Горе