Купувам: Търся инвеститор (съдружник) за стар и посещаем проект

webselo.com

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търся да си партнирам със сериозен човек, за да развием бизнес, който се е доказал като печеливш при мен в сферата на онлайн обучението.

Разполагам с уебсайт, основан през 2009 година, обновяван и развиван постоянно, с постоянни посетители, като вчера бяха влезли 567 човека, като в последните дни посещаемостта се колебае около 500. Знаете много добре какви усилия коства да се постигне натурална посещаемост, при това, да отбележа, никога не е правено SEO, никога не е купувана реклама - хората просто харесват сайта.

Искам да развия комерсиална услуга, обучение. Разполагам с необходимия опит (от години се занимавам с project management за малки и средни по големина бизнес, на два пъти и за корпорации), знания и бизнес план.

Необходимо ми е финансово рамо. Риск, разбира се, винаги има, ала аз съм дълбоко убеден, че това нещо ще сработи, защото си направих експерименти и виждам, че се получават нещата.

Предимствата за инвеститора - той стъпва на готова платформа с история, сериозна, посещаема. Ролята му е да съдейства със средства за разработване на съответното обучително съдържание. Аз разполагам с необходимата техника за въпросното обучение.

Това предложение, дълбоко съм убеден, е най-перспективното, публикувано в последната година в този форум. Разбира се, на инвеститора ще разкажа много повече за този проект.

Относно бюджета - за да тръгнем, между 6 - 8 000 лв. (зависи какво точно ще правим и какви условия ще договорим).

Очаквам ви на лично съобщение.
 

Горе