Търся кеш (колекционерски бизнес) X% печалба

ViKey

New Member
Преди няколко години случайно разбрах за една...стока за която не беше ми и хрумвало, че може да струва прилични пари. Печалбата е измерима без да преувеличавам и до над Х процента за артикул в най-добрите случаи. Не ми се смята в колко хиляди или десетки и стотици хиляди идва процента.

Много рядко се намира защото никой не е предполагал преди години, че ще струва нещо. Много хора са ги изхвърляли, други са ги забравили, трети въобще не помнят че са го имали.

Не става въпрос за някакви супер суми в печалба но процента е главозамайващ. Купувал съм за лев и съм продавал за до 200 евро на парче (после съм давал 20% на човека, щото ми е гузно). И по 100 лв съм купувал и съм продавал по 250 от хора които са запознати но не знаят къде да се продаде. Но с нета и пр. все повече хора почват да поназнайват нещо по темата и да са съмнителни и пр.

Тука пиша за всеки случай, понеже не успявам да намеря колкото пари ми трябват.

Не бях успявал да намеря отдавна, сега попаднах на 20-на бройки гарантирани от 120 евро нагоре при продажбата. И евентуално ако се намери още някой бисер сред колекцията.

Но трябва купя цялата колекция, която е от около 500-700 броийки за 600 лв. И то при условие че човека не се усети и затова засега си мълча и не настоявам. И не се пазаря и пр.

За момента ми трябват още 250 лв. Ако има някой навит можем да говорим за процента.

Стоката се търси предимно в две държави и основно в една. Имам пазари където мога да я продам.

Някои подробности ще дам само по моя преценка на лично и на хора, които имат сериозна репутация във форума.
 
Последно редактирано:
Скам? Тия 250лв ще ги вземеш от всякъде, а щом говорим за големи надценки за чий тогава споделяш с други хора? А не си лапнеш печалбата сам?
 
Аз ще ги намеря, но може вече да е късно. Не се занимавам с колекционерски бизнес иначе. Само с това определено нещо и въобще... не съм ги виждал от около две години. Нито е говорено още че искам да ги купя. Изобщо не разбираш, че трябва да ги взема ако мога без да будя подозрения. Сигурно щях да питам във форум ако имах парите...
И се продават на добра цена само на ЕДНО място. Не в ebay, не че там може да намериш повече от няколко бройки, ако въобще има в даден период. Т.е. в ибей точно в момента има няколко бройки на доста завишени цени и който ги продава ще има да чака и да чака. Аз знам къде мога да ги продам на прилична/компромисна цена.

Кой както иска да го разбира. Да кажем, че срещу 250 лв предлагам 750 лв в рамките на няколко седмици. По-големият процент е за мен, тъй като освен тези пари всичко е в мен. или Трябва да е.
 
Само това ще кажа, и тук на лично повече нищо друго няма да кажа. Става въпрос за неща които децата са събирали и сменяли преди 30-40 години. И сега някои от тези деца (тези които имат пари) са готови да ги дадат за това нещо което са имали или са нямали навремето.

Предлагането е нищожно, търсенето е прилично, но малко хора са готови да дадат цена. Затова аз съм продавал и евентуално ще продам на разумна цена. Знам къде на кой и как да продам имам и посредник. Продава се в чужбина в точно определена държава.
 
Тегли бърз кредит, щом печалбата е сигурна ... Ако не - готов съм да ти отпусна сумата, но ще заложиш прш мен нещо поне за 1000 лв. Щом е толкова сигурн бизнеса.
 

Горе