Търся компютърен специалист с добър Английски

N1ck

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Работя върху нов сайт на тема въстановяване производителността на Windows.

Прощавайте ме, но не съм специалист. Ще се опитам да обясня...

Реално, повечето хора забелязват, че с времето компютър с операционна система Windows започва да работи по-бавно, излизат различни проблеми, най-вече при често инсталиране на различни програми, добавки, толбарове и т.н. Много често решението на проблена е преинсталация на операционна система.

Но има и случаи, в които по-значителната част от 'проблемите' могат да бъдат решени с използване на различни софтуерни инструменти - така наречените Tuneup и Cleanup tools. В голяма част от случаите проблемите се дължат ма 'вирус' или подобен зловреден код, който товари системата и тя работи чувствително по-бавно.

Целта на моят сайт е да предостави полезна информация за 'възникналата ситуация' на достъпен за потребителя език (човек който има под средната компютърна (технически) грамотност).

Обяснява се какъв е проблема, на какво се дължи (с прости думи) и как принципно се решава. Кога и кой може да помогне. Кога да се обърнем към професионалист и кога можем да опитаме сами. За какво трябва да внимаване ако опитаме сами. Как да подходим, какви видове инструменти има създадени (без конкретика) и кой с какво може да помогне или навреди повече.

Това е доста обширна тема, но предполагам може да бъде синтезирана в няколко статии - примерно до 10.

Съдържанието трябва да е на английски, грамотно написано от човек, който знае за какво става въпрос.

Моля, предложете примерно съдържание, обем и цена. Предполагам, че ще се договорим.

Кандидатите трябва да ми изпратят някаква статия (никакво значение на темата) написана на Английски, както и някакво 'доказателство за компетентност'.

Държа много повече на качеството на съдържанието, от колкото на езика.

Оценям високо и вашите предложения за инструменти, които можем да препоръчаме на сайта (не търсим такива с афилиет програма, а такива, които да са качественни).
 
От: Търся компютърен специалист с добър Английски

Текста може и да е не уникален а copy & paste, но с посочен източник.
 
От: Търся компютърен специалист с добър Английски

Намерих канидат, но той нещо се бави повече от колкото сме се договорили и аз си направих сайта сам.

Моля да затворите темата.

Благодаря!
 

Горе