Търся копирайтър на български

velev

Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
НЕАКТИВНА ОБЯВА. Избрах изпълнител.
Благодаря за всички направени предложения


Търся човек за писане на кратък текст на български.

В момента подготвям онлайн магазин за дамски чанта. Бих желал към всяка чанта да има кратък текст от рода на
" Перфектната чанта за ... почти всичко! Красива и елегантна, тя може да се използва за шопинг или като ежедневна чанта и дори като модерен аксесоар за работа. Има и регулируема презрамка!" или "Тази чанта е толкова шик! Ние сме напълно съблазнени от този елегантен и стилен дизайн, както и ефекта на крокодилска кожа. Крайното и съществено значение е, че няма да ви разочарова!"

Това са само примери. За момента разполагам с около 50 чанти и снимки към тях. За да придобие текста смисъл ще изпратя снимките на човека, който се договорим за тази работа. Ще бъде много по-лесно ако вижда чантата, когато пипе текста.
Като споменах снимките искам да кажа следното ВАЖНО нещо. На всяка снимка има размера на чантата. Бих желал този размер също да бъде добавен към текста.
Пример:
Параметри:

Височина : 26.0cm
Широчина : 38.0cm
Дълбочина : 13.0cm

1. Не търся копиране на текстове от други сайтове за дамски чанти
2. Преди започване на работата договаряме точно и конкретно условията за работа и естествено условията за плащане. Искам да сме ОК във всяко едно отношение.
3. При добре свършена работа за тези 50 чанти ще възложа и написването на текста за целия сайт ( Искам да кажа текста от рода на "добре дошли в бла-бла-бла... В нашия сайт ще немарите бла-бла-бла :)
Също така тези 50 чанти са само началото. Текстовете ще са за около 200 чанти ( след като стартираме първо сайта с тези 50 бр. )

Моля, изпращайте ми вашите предложения на лични съобщения.

Поздрави,
Велев
 
Последно редактирано:
От: Търся копирайтър на български

Здрасти! Доста подробно написана обява, но какъв е ориентировъчният обем в думи на всеки текст, който ти е необходим? Полезно е това да се знае предварително, за да се подготви подходяща оферта.
 

Горе