Търся направа на сайт за безплатни обяви

Статус
Not open for further replies.
От: Търся направа на сайт за безплатни обяви

Обявата вече не е актуална, благодаря на всички, които ми писаха !

А такива нещастници като amoun-чо и групичката емигранти-миячи на чинии около него, и измислени "топ-фрийлансери" - такива тъпи комплексари като вас само пречат на останалите членове на такъв форум да се чувствуват комфортно и удобно. Не че ми пука де, ама да си знаете...

amoun-чо, ти май се възприемаш като някакъв тартор на форума, или поне си мислиш, че всички трябва да се съобразяват с твоето мнение. А всъщност си поредния най-обикновен жалък комплексар, който си избива комплексите пред тези, които му се връзват. Кой те знае иначе ква жалка и нещастна компУтърна отрепка си.... И да ти кажа - в тоя форум не са ми интересни тия, които лаят на висок глас, по-интересни са тия, които си мълчат.

Вярно е, че нищо не разбирам от тематиката на форума, но не ми и трябва да разбирам, каквото ме интересуваше, аз го разбрах.
 
От: Търся направа на сайт за безплатни обяви

Поне като разгледате някоя оферта е хубаво да пишете дали ви харесва или не ви харесва :)
 
От: Търся направа на сайт за безплатни обяви

:)
много бързо разбра кой е комплексар и кой не е?
тук си от няма и две седмици и вече взе да псуваш да тарикатееш и да набиваш канчета?
за няколко дена прецени кой е смотан и кой е пич?
за няколко дена научи как да си купиш хостинг и домейн ?
преди седмица питаш : - "Защо е толкова сложно да си купя хостинг и домейн"
а след няколко дена изцепваш че ПРИТЕЖАВАШ много домейни с думата OBIAVI ...
на кое да вярваме?
Никой не иска да обижда ... но ти сам се излагаш
сам ставаш за смях и после се сърдиш и едва ли не аз съм виновен че си на сухо от година ?
преди седмица каза че не разбираш нищо, а сега казваш колко си навътре в нещата и да не с еопитват да те баламосват щото ти ги знаеш тези работи ... и едва ли не и сам можеш да се справиш ама нали имаш стотина лева в джоба предпочиташ да платиш на професионалист , но този професионалист все пак да не се мисли за голяма работа и да не ти иска много пари , даже акоаможе за без пари да стане?

ТИ АКО РАЗБИРАШЕ ЩЕШЕ ДА ПРОЧЕТЕШ ПЪРВИЯ МИ ПОСТ В ТВОЯТА ТЕМА
ДА ВИДИШ САЙТА КОЙТО СЪМ ТИ ПОСОЧИЛ
ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ Е ИДЕАЛЕН А ТОВА КОЕТО ТИ ИСКАШ
ДА МУ ОТВОРИШ СОРСА
ДА ВИДИШ КОЙ Е КОДА ДА СИ ГО НАМЕРИШ
ДА СИ ГО ИЗТЕГЛИШ
ДА СИ ГО ИНСТАЛНЕШ НЕЩА КОИТО СЕ ПРАВЯТ ЗА 15 МИНУТИ
А ти вместо това реши да се правиш НА ГОЛЕМИЯ ИГРАЧ И ДА ЧАКАШ ДА ТИ ПРАЩАТ ОФЕРТИ - КАКТО РАЗБИРАМ - ДВАЙСЕТИНА ЧОВЕКА И ДА СИ ПОДБИРАШ ...
Ти да не си скрит агент на някой консорциум?
Иизведнъж стана освен големия уебмастър и психолог - взе да разбираш кой е смотан кой не е . коей е комплексар, кой е емигрант мияч на чинии. извинявай но предпочитам да мия чинии на запад отколкото да бачкам и изкарвам КАТО ТЕБ :)
мислиш си че като си на 20 -22 години и ги разбираш много нещата...
даже стана и най-голямия бияч вз еда налиташ на саморазправа и да набиваш канчета ЗАД КЛАВИАТУРАТА!
попитай ме дискретно на лично къде живея и ела ти казах
само да е след две седмици че заминавам да си пека дупенцето на моренцето :) като се върна ела , ак осе уплашиш като ме видиш ще те почерпя и мастичка да се отпуснеш и да ти дойде смелоста! :)
Да видиш че и аз, Цитирам твоите думи:
"най-обикновен жалък комплексар, който си избива комплексите пред тези, които му се връзват. Кой те знае иначе ква жалка и нещастна компУтърна отрепка си" селчо... Аман от безмислени дървени философи, супер-специалисти, незнайни НЕТ-комплексари и аграрни драскачи, май във всеки форум има по един такъв кух тъпанар... Шибан нещастник, на такива навремето лично им набивах акъла в канчетата... що въобще е нужно да си мръднеш осрания задник... Натискай си парцалите и си мълчи....просто съвет... жалък комплексар..."

все пак за човек с толкова много епитети не съм лош и ща черпя една мастиска с айрянче... преди да ми набиеш дупето и канчето ?
ТА СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ЕПИТЕТИ КОИТО ВКАРА ЗА ДВА ПОСТА? МИСЛИШ ЛИ ЧЕ САМ НЕ СЕ ИЗЛОЖИ И ИМА ЛИ НУЖДА ТАКИВА ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ КАТО МЕН ДА ТИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СТРУВАШ ИЛИ САМ ГО РАЗБРА? :)

Ти ми даде съвет сега ето един съвет и от мен :)

Смени си ИП -то направи си нов акаунт с ново име и започни начисто безда споменаваш че ти си оня с трите хикса :) за да може да се опиташ този път да бъдеш нормален и може би няма да станеш за смях отново ...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе