Търся някой да модне един плъгин

signboard

Active Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте, задачата ми е следната:

Система в която да се регистрират потребители, след което да имат права да качват своя снимка, и след публикуването и към нея автоматично да се лепва бутон или каквото и да е за рейтинг, да може да се гласува за нея.
В страни в менюто или на друго място, да има временна класация спрямо вотовете, да се променя класирането.

В същата система ми трябва да могат тези същите потребители да добавят текст(статия,случка, няма значение) и този текст, по същия начин да се оценява, като пак си има класация за моментно класиране.

Двете класации да са независими една от друга, да не смесва резултатите, едната само за текстовете да класира,другата само снимките.

Ето какво измислих,с wordpress и един плъгин, на този сайт http://bg-saveti.com/ жълтия бутон, той при клик дава 1 вот, и отстрани има в менюто "най-оценявани статии". и там се вижда временното класиране.Такова нещо ме устройва напълно.

По същия начин, потребителя качва снимка и праща, и тя се показва в сайта и към нея се залепва бутона.Проблема ми е че това е един плъгин и той неправи разлика снимка или текст е и смесва резултатите които са текст или снимка.

Човека който търся да го направи може да ползва този и по някакъв начин да направи така че да се показват две класации, или пък може изобщо да не е на вордпресс.

Какво ми трябва съм описал в началото, така че може и ваши предложения да давате.

Също и цената която ще искате за труда си.

Имам система която обаче е само за снимки, ако в нея може да се добави да се качват и текстове и те пак да се оценяват в отделна класация , ще е най-добре защото тази система е точно това което търся, ето и демо http://petkov.biz/testov/
progress.gif
 

Горе