Търся някой да развие сайтовете ми !

От: Търся някой да развие сайтовете ми !

Привет на всички.
Бая нещо е изписано тук за тези сайтове. Въпроса е някакви дествия има ли или само се говори? В крайна сметка хората са казали:

Каква полза от файдата, като няма кяр от келепира?

Отворих - Tzvetya.com... ами тъжна работа. Явно обсъжданията не са довели до резултат.

Предложението ми към mr_flower е - 50 лева на седмица за 3 месеца на сайт.
Започваме с един сайт, ако нещата тръгнат - паралелно продължаваме с останалите, в противен случай остава само работата, а парите съответно се въстановяват. За работата съответно ще бъде издаден документ, а при желание подписан и предварителен договор.
 
От: Търся някой да развие сайтовете ми !

вижте, понеже аз съм един от първи жегнали скандала ще поясна още един път какво искам да кажа, като нямаш пари за бензин гледаш колите през "беда"-та (някога имаше един такъв вестник, може още да го има) защо хора предлагащи мерцедес се натискат да пишат в тази тема която е толкова ясна ....? ползва се най-глупавия (и грозен според мен) интернет магазин ...

ако човек има пари ще си поръча направата на магазин с уникален външен вид поне, и определено няма да поставя подобни въпроси.

понеже темата за интернет търговията като цяло се засегна тук искам да кажа, че такова животно няма в българия, няма и 100000 клиенти menu.bg или bgmenu.bg както са решили да се пишат тези "братя" само с поръчките на готова за консумиране храна може да се догонят общо толкова поръчки, но не и клиенти.

аз лично ако намеря нещо което ми е полезно го взимам от интернет, независимо какво е, но съм виждал постове на блогъри с истории от 2години и обясняват как ще си купят стол от оффлайн магазин, което е смешно за мен, този човек не уважава дори малкото което прави тук.

понеже скочиха разни хора да защитават човек който не се нуждае от защита ще им разкажа една история от моето следване. скъсаха ме на един изпит по философия ли по какво там беше ... незнайно защо за мен, на следващото явяване го взех с доста висока оценка като се представих по-лошо според мен, при въпрос защо ме е върнал той ми отговори: "ако имаш собствено мнение няма защо да казваш, че подкрепяш някого, ако го казваш то нямаш собствено мнение и се опитваш да се оприличиш с някого. това което искам да ви науча е да имате собствено мнение и да го отстоявате,но ако нямате винаги може да защитавате тезата на някого, но никога няма да разберете какво иска да ви каже той, няма да разберете и вие какво казвате." - малко перифразирано но общо взето това беше.

респект към всички знаещи, но нека не се правят на велики там където е излишно.

поздрави.

п.п.
моля хора който не са наясно изобщо с търговията в българия да не говорят смешки за %, 90% от търговците на дребно не взимат повече от 25% да не говорим за интернет където %та е по-нисък, ако е по-висок отиваш в магазина и си го купуваш по-евтино.

п.п.2
интересно е да си направите интернет магазин само за допълнително представяне ... и по-лесно приемане на поръчка през телефон
 

Горе