Търся някой, който работи со After Effects(Adobe) за промяна на 1 видео

monefff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
88   0   0
Здравейте,

Взех си 1 клипче от Video Hive И искам да го променя. Трябва да му се сложат няколко снимки и да се напише текст. Както и да се добави музика.
Има ли тук такива, които работят с After Effects на адобе?

Описанието на продукта, който взех е следния:
Код:
Very easy to edit AE cs5,cs5.5,cs6 project.

Full HD Resolution (1920×1080)
   	Fast Render.
   	No plugin required.
   	36 placeholders for images and 36 placeholders for text.

Ако има такива хора тук, пишете ми на ЛС с цена и срок.

Поздрави,
Симеон

От: Търся някой, който работи со After Effects(Adobe) за промяна на 1 видео

Имате лично съобщение :)

Отново търся човек :)
(Става въпрос за това, че ще взема видео от Videohive, и ми трябва човек само да ми смени снимките, защото на мен не ми тръгва тази програма)

Мога да свърша работата. Занимавам се с After effects от доста време. Ако може да ми дадеш повече подробности ( като времетраене на фимчето, колко снимки искаш да се заменят, колко текст ще се слага и т.н) за да мога да преценя за колко време ще ми трябва. И имай предвид, че ако не е After effects проект а само видео файлове някои неща може да не могат да се получат така както си ги представяш. Зависи какво искаш.

Трябва ти видео редактор като Adobe Premiere или Final Cut Pro Studio ( аз работя с втория ).
After Effect е за съвсем различни цели :)

Сега видях че си предоставил нужната информация. Ако прокета е за After effects точния продукт за проекта е After effects. Вярно всяка програма си има нейното предазначение, но голяма част от тези ограничения не са заложени в програмата а в оператора.

Намерих човек за сега.

Общо взето, купувам 1 проект от 1 сайт, който пише, че е на After Effects и само го предоставям на човека, с нужните снимки и текстове, а той само замества базовите такива с нови.. :)

Но за сега намерих човек.
Благодаря на всички :)

Поздрав

Горе