Търся някой много добър пограмист, да разбира от Dot Net програмиране

Еми току що си намериха човека за 4000 лв. Ако има кой да ми дава текива пари ще програмирам за него :) Ама не повече от 8 часа. Много пъти са ми предлагали френдове по 2000лв и знаят какво правя, но 2 не са кат 4. Мастер, ако ме уредиш за тия пари при твоите познати ще те разцелувам :)


Обявите им non stop текът в jobs.bg, мисля че не се споменават цифри, защото искат читави CV-та, но разлгедай и разпращай
 
Не разбрах само, защо трябва задължително да е .net програмист? Само за тях ли си чувал :d В случая ти трябва някой кракер. Освен ако някой твой приятел не се занимава с това, малко трудно ще намериш кадърен човек, който да се съгласи.
 
peshko- имам такива познати и то много добри обаче просто нямат време..мога да си платя в разумното.само че и аз незнам колко е разумноото..И аз бих се оправил но е над моите възможности..
Да..не е задължително да е нет програмист..но няма значение..явно ще трябва да търся алтернативен вариант.подобна програма.само че те са само две от които едната е заразена с троянец.
 
Dot NET езиците обикновенно са обектно ориентирани, от високо ниво и прекалено абстрактни за да имат нещо общо с паметта. Тоест хората, които са се занимавали само с Dot NET програмиране трудно ще ти помогнат, защото никога не са работили директно с паметта на компютъра, като например един C/C++ програмист, да не говорим за Assembler. За да можеш да кракнеш нещо, трябва да имаш много добри Assembler познания, а такива хора рядко се намират, защото езика почти не се използва в приложния софтуер.
 

Горе