Търся партньор за [Gamehost]

Дискусията в 'Хостинг Форум' стартирана от ANTSec, Ян 21, 2019.

 1. ANTSec

  ANTSec New Member

  Рег.:
  Ян 21, 2019
  Съобщения:
  8
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  КАКВО ТЪРСЯ?
  Здравейте, търся отговорник хора за създаването на геймхост проект, базиран изцяло на почти всякаква тематика свързана с геймплея.Тъй като аз поддържам проект базиран към гейминга, в момента нямам нужния ресурс за създаването на такъв вид проект. Търся колега партньор и не само един с когото можем да закупим даденият ресурс, както и хора който имат ресурс също могат да пишат ако са заинтересувани. Преди време съм бил в хост компаний, знам какво е нужно аз ще ви предоставя всяка една изработка относно хостинг проекта, за това няма да имаме проблеми от към уеб частта както и платформите за услугите.


  ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН
  Казвам се Божидар, на 19 години съм от Гр.Пловдив. Работил съм както и съм имал подобен проект преди години, но винаги са спирали поради влиянието им върху парите и искат пари без да дават ресурс.

  АКО НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА ПИШЕ КОМЕНТРАРИ, СЪЩО АКО ИСКАТ И ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ МОЛЯ СЪКРЕТЕТЕ ХЕЙТЪРСТВОТО ИЛИ ПОДОБНО НЕЩО.
   
 2. Scanolions

  Scanolions Member

  Рег.:
  Септ 26, 2011
  Съобщения:
  197
  Харесвания:
  20
  Точки:
  18
  Може ли малко повече инфо на ЛС за този проект ?
   
 3. ReminD

  ReminD Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 22, 2008
  Съобщения:
  6,312
  Харесвания:
  1,240
  Точки:
  113
  Ако си се занимавал не веднъж с това и си се провалял, кое те кара да мислиш, че и този път няма да е така? И поста ти е пълен с грешки, не само правописни.
   
  Wordpressbg харесва това.
 4. И.ИваHоВ

  И.ИваHоВ Active Member

  Рег.:
  Ян 5, 2018
  Съобщения:
  155
  Харесвания:
  62
  Точки:
  28
  Пол:
  Мъж
  Оф топик отговор: Ако някой се е провалил 1, 20, 50 пъти, това не означава, че трябва да спира да опитва. Има много живи примери и книги на тази тема. Момчето е само на 19 - не бива да се обезкуражава така млад човек.
   
  alex.atanasov, TheEntrepreneur и Victor R харесват това.
 5. AMitrev

  AMitrev Well-Known Member

  Рег.:
  Авг 6, 2012
  Съобщения:
  1,682
  Харесвания:
  307
  Точки:
  83
  Пол:
  Мъж
  Място:
  София
  Първо инвестирай малко в образование, че пишеш като третокласник.
   
 6. ANTSec

  ANTSec New Member

  Рег.:
  Ян 21, 2019
  Съобщения:
  8
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  Съжелявам, за късния отговор повечето пъти проектите са били закрити поради лишаване от ресурс. За това търся човек с който можем да закупим ресурс, който да пуснем проекта който ресурса ще се контролира изцяло от нас, не както преди време да ни предлагат работа като партньори и накрая стоп ресурс.
   
 7. г-н Димитров

  г-н Димитров Member

  Рег.:
  Ноем 20, 2016
  Съобщения:
  32
  Харесвания:
  9
  Точки:
  8
  Пол:
  Мъж
  Окей.

  За какъв проект става въпрос, нещо новаторско или не?
  Това "не като преди", нещо не го схващам, както и останалите, които ще го прочетат..

  Когато искаш някой да вложи ресурс в нещо, то трябва да е почти сигурно, като възвращаемост, защото няма да се навие никой. Това е само едно от многото неща, за които трябва да се помисли.

  Наясно ли си, че професионално свършената работа изисква много труд, нерви, усилия и големи средства?
  От сега ти казвам че идеята е шит и ще на минус. Я си представи, ако някой случааААйно се съгласи и участва с 5 цифрена сума, какво се случва после?

  Май не обмисляте много, като ви хрумват такива идеи..
   
  Последно редактирано: Ян 25, 2019
 8. rujel

  rujel Active Member

  Рег.:
  Февру 2, 2016
  Съобщения:
  165
  Харесвания:
  56
  Точки:
  28
  Така ги възпитават младите като ги обучават в "личностно развитие". Казват им опитвай и ще успееш, но пропускат да им добавят, че трябва да планират дълго и задълбочено преди това. И резултатът е налице - никоя фирма вече не иска да се занимава с нечии външни предложения.
   
 9. s1yf0x

  s1yf0x Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 12, 2012
  Съобщения:
  2,429
  Харесвания:
  918
  Точки:
  113
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  System administration
  Място:
  Sliven/Sofia
  OK, дай да разсъждаваме малко от чисто финансова гледна точка. Вие претендирате пред някой доставчик, че разполагате с велико know-how и Ви трябва хардуерен ресурс да го реализирате. Доставчика Ви дава този ресурс срещу обещание за процент след определено време. Но на практка Вие не може да монетаризирате проекта и процента който изкарвате не е достатъчен или нулев и доставчика спира ресурса. Сега се постави на мястото на въпросния партньор. Той ще извади от джоба си едни 10к долара примерно за да изгради културна инфраструктура за да можем да удържи поне опитите за DDOS под 50 gigabit-а. Отделно от това ще има и оперативни разходи на месец. След 12 месеца всички ще осъзнаете, че проекта не може да изкарва пари и въпросния партньор ще е със сметка за студена вода за следващите 30 години напред.

  Разберете го най-сетне, че не всеки келеш. който някога е инсталирал само сървър за CS:GO или Minecraft е следващия гений на комерсиалния гейминг. Когато искаш от някой пари, трябва да му представиш бизнес план - какво ще се случи с неговите пари в следващите 12-24 месеца и как твоята идея ще се реализира и ще удвои или утрои тези пари. Ако си мислиш, че в този форум, някой ще ти се върше на 15 годишния акъл, значи си престъпно наивен.
   
 10. ANTSec

  ANTSec New Member

  Рег.:
  Ян 21, 2019
  Съобщения:
  8
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  Не си ме разбрал правилно, доставчикът от който бяхме resell-ер, изкарваше доста от нашия труд. Тъй като им са осладиха парите, защото вадихме двойно от самият тяхен хост за уеб хостинг и домейни. Ресурсът беше спрян и преместен вече на уж тяхна, гейминг хост компания тъй като имаха достъп до всички наши клиенти и всичко останало. Колкото до DDoS защитата фирмата от която смятам да наемем ресурсът който не струва повече от едни 100-150 лв месечно, предлага гарантирана OVH SAS защита както сме и тествали ресурсът който искам да вземем.

  Поздрави
  Петър
   
 11. s1yf0x

  s1yf0x Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 12, 2012
  Съобщения:
  2,429
  Харесвания:
  918
  Точки:
  113
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  System administration
  Място:
  Sliven/Sofia

  Тогава ти е много грешна експозицията в първия пост. Пишеш "какво търся" но нищо конкретно. Не си уточнил какъв ресурс търсиш - финансов или хардуерен? Колко като сума на първоначалната инвестиция и колко като оперативни разходи на месец? За какво ще се използват тези пари и как е разпределен бюджета за следващите 12 месеца - разбирай как ще раьзпределеиш разходите. След това не си уточнил какво предлагаш - като изключим тотално обърканото обяснение като на първолак с дислекция. Какво ще изкарва парите на проекта - сайт, услуга, платен абонамент и т.н. Колко е възвращаенмостта на ресурса вложен от партньора. Ако искаш някой да приеме написаното от тебе на сериозно, направи го да изглежда сериозно.
   
  mid и ReminD харесват това.

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice