Търся писател за статии

vnenov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

По принцип съм техническото лице в цялата организация, но на мен се падна честта да публикувам обявката тук :)

Представлявам Списание Sin ( http://sinbg.com ) за България и търся хора, които да пишат статии при нас, естествено срещу заплащане.

Имаме нужда от статии всякакви (около 40-50 месечно), както се казва "за живота от нещата". Тъй като сме списание, нямаме нужда от прекалено технически подробности, а по-скоро интересни неща: нови джаджи, стилни играчки за пораснали момченца, последната яка мацурлянка от нета, защо алкохола причинява махмурлук и каквото ви дойде на ум, като ние ще помагаме с идеи (имаме нахвърлян списък с идейки, но поради липса на време трябва още някой да ги доразвие в статии).
Условието е статиите да са уникални, не копирани или преразказани, а да са написани от Вас след глътка мисловен елексир или вуду заклинание за вдъхновение...

Нека всички които имат интерес да изпратят по 1-2 примерни статии писани от тях (или линкове към такива) + оферта за заплащане на труда им при евентуална съвместна работа (крайна цена за 40 статии). Сложете заглавие на писмото "sinbg writer" за наше улеснение :)

email: vnenov [кльомба] lifeinbg.com или потърсете в секцията за контакти на сайта.


ПП: Моля ви, не пращайте лични съобщения, силно е вероятно да не ги забележа или да ги забравя. Офертите които получим, ще разглеждаме през уикенда. Пишете ми, дори и ако просто имате въпрос, ще ви отговоря с удоволствие :)

Поздрави,
Владо
 
От: Търся писател за статии

Здравейте отново!

Прегледах набързо писмата на всички, които са писали. Благодаря ви за интереса, до края на вечерта ще отговоря на всички персонално, бихме желали обче да добавим, че сме наясно с авторските права и никога не бихме си позволили да публикуваме статиите, които ни пращате, но все пак трябва да видим част от труда ви :)

Поздрави,
Владо
 

Горе