Здравейте,
Търся поддръжка на Фейсбук Страници
Главно задължение на работата е:
Да се настройват публикации за бъдещите дни ( Винаги трябва минимум един ден да е разликата / днес трябва да са готови за утре )
Има база с готови постове, просто трябва да се настроят
За момента ми трябва отговорна поддръжка на две страници: в едната се пускат 8 поста на ден, в другата 5
Също има опция да създавате постове в дадени сайтове за допълнителни пари
Какъв човек търся?
СЕРИОЗЕН и опитен с Фейсбук Страници
Работата е Дългосрочна
Плащане всеки месец!
Мога да пращам парите чрез Еконт или Банка
* Забранено е да се ползва достъпа до страниците за лични цели, публикации или различни от задълженията Ви ( ако се забележи нарушение ще бъдете уволнени веднага )
Трябва ми само един човек! Пишете ми на лично! Напишете защо точно Вас трябва да избера и цената която искате
Търся поддръжка на Фейсбук Страници
Главно задължение на работата е:
Да се настройват публикации за бъдещите дни ( Винаги трябва минимум един ден да е разликата / днес трябва да са готови за утре )
Има база с готови постове, просто трябва да се настроят
За момента ми трябва отговорна поддръжка на две страници: в едната се пускат 8 поста на ден, в другата 5
Също има опция да създавате постове в дадени сайтове за допълнителни пари
Какъв човек търся?
СЕРИОЗЕН и опитен с Фейсбук Страници
Работата е Дългосрочна
Плащане всеки месец!
Мога да пращам парите чрез Еконт или Банка
* Забранено е да се ползва достъпа до страниците за лични цели, публикации или различни от задълженията Ви ( ако се забележи нарушение ще бъдете уволнени веднага )
Трябва ми само един човек! Пишете ми на лично! Напишете защо точно Вас трябва да избера и цената която искате