Търся: Търся помощ

андрей

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте на всички. От дълго време насам ми се върти една идея в главата и най-накрая се реших да я споделя с ваш и да поискам помощ . Искам ми се да създам група или страница която да е изцяло на Българска тематика ,тоест , Българската култура ,Българска история, Българските Традиции. Първият ми въпрос е, кое е най добре в този случай ,група или страница ?Искам да споделя, че идеята ми е не е да вадя пари от нея а изцяло да се развива и да се съберат много Българи обичащи България, нейната история ,герой ,музика, традиции
Та група или страница е най подходящо за тази цел ? Знам че ,има доста страници на подобна тематика ,но както казах искам да създам и развивам нещо голямо и истинско ,имам огромното желание да имам подобен проект . Ще помоля и за помощ при измислянето на името ,вървят ми се някакви идеи в главата. Сега към конкретната част . Търся хора които да погледнат към идеята ми със сърце и душа ,а не да изкарат пари от мен . Няма проблем ще си платя за да развием дадения проект, но ми се иска да срещна помощ от хора които на първо място да ги е грабнал проекта а не парите . Ще се радвам да ми пишат хора които реално могат да ми помогнат в развитието на този проект като по този начин и вие ще имате огромна слуга за създаването на проекта. Целта ми е да споделяме ,много история, много българска музика, много факти, абсолютно всичко свързано с Българската История и не само. Благодаря ви че имахте търпение да прочетете това. Очаквам вашите предложения и оферти.
 
Последно редактирано:
  • Haha
Реакции: Sky

onlinewebbg

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Като за начало, намери някой, който да може да пише грамотно на български, защото за такава страница това е най-важното нещо.
 

Горе