Търся: Търся - преводач с немски език!

lili

Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Здравейте,

Нужен ми е колега с немски език. Един от клиентите иска сайта освен на английски (езика, с който аз работя), да му се преведе и на немски език. Обемът е около 20-30 страници, насоченост авто-тунинг.
Моля предложенията Ви и контакти за връзка да ми оставите на лични!
 
От: Търся - преводач с немски език!

Бих се радвал да помогна. Вероятно ще Ви разочаровам откъм очаквания, но в момента тепърва ми предстои да изкарам 10. клас в ГПЧЕ "Ромен Ролан" в гр. Стара Загора и сам/а можете да се досетите, че нямам много богат опит зад гърба си в професионалната сфера, но за сметка на това поддържам високо училищно ниво с добро представяне на национално равнище (първо място на националната олимпиада след достойно представяне предната година). Занимавам се с огромно желание с езика и търся възможност да започна от рано да трупам опит и ако не друго, мога да предложа максимума от себе си като отношение и старание на почти нищожна цена. За малко повече време ще мога да предложа максимално добро проучване в лексикалната област и максимално коректен превод. Ако имате интерес и (все още актуална) нужда, съм отворен за взаимна работа.
 
От: Търся - преводач с немски език!

Благодаря за отзоваването, но специално за този проект се намери преводач. Но ще се радвам да поговорим по-подробно за в бъдеще. Изпратете ми координати на скайп lilitodi
Поздрави!
 
От: Търся - преводач с немски език!

Ако ви трябват преводачи и за в бъдеще - може да разчитате и на мен.
 
Здравейте, в случай, че и в бъдеще имате нужда от качествен превод от и на немски, можете да разчитате и на моя милост!
Успех!
 
Здравейте, в случай, че и в бъдеще имате нужда от качествен превод от и на немски, можете да разчитате и на моя милост!
Успех!
Здравейте, търсим си човек за статии на немски език. Дългосрочно - за проект за няколко години. Моля пишете ми на [email protected]
 
Здравейте, и аз търся сериозен човек за превод на сайт на немски език. Превода може да бъде от български на немски или английски на немски.
 

Горе