Търся превод на статии от български на английски

Dea

New Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Имам около 65 - 70 статии, който искам да преведа от български на английски защото си превеждам сайта. Боравя добре с английския, но наистина вече нямам физическо време да се занимавам и с това. Всички статии за уникални и искам да са такива и на английски поне около 85- 90% Та търся човек, който да ги преведе, ако може направо от сайта да ги взема без да му ги пращам на word. Моля ако някой има оферта да пише. Сайта, ще пусна само на който преценя и на лични. Статиите са главно на здравословна и вегетарианска тематика. Средната дължина е между 300 и 550 думи на статия. Има и по - малко повече някой.
 
От: Търся превод на статии от български на английски

Повтарям понеже ми задавате въпроси, които вече имат отговор: Тектовете са елементарни. На здравна и вегетарианска тематика, йога...ала бала. Държа да се запазват ключовите думи и уникалността. АЗ пиша по 3000 - 6000 думи на английски научна тематика и знам кое колко лесно и кое колко сложно може да се преведе.
 
От: Търся превод на статии от български на английски

Също пишете ми е оферти за пренаписване, че вече не насмогвам с тоя университет. Пренаписване около 3000- 3200 думи на философско научна тематика (повече философска) аз давам материала. На английски! Уникалност близо 85 - 90 някъде поне....знам, че с научните е трудно да се докара повече.
 
От: Търся превод на статии от български на английски

Здравей! Предлагам цена от 6лв на статия. Имам опит в преводите, редакцията, създаване на уеб съдържание и копирайтинг.
 
От: Търся превод на статии от български на английски

Намерен е човек, свършена е работата. Благодаря на всички!
 

Горе