Търся: превод на статии от руски и английски език

Navigator

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Търся преводач на статии от руски и английски език. Статиите са на тема мода и козметика. Първоначално ще бъдат 50 статии средно по 500 думи, по-късно ще има още. Ще ви помоля да изпращате офертите си на лични.
 
От: Търся: превод на статии от руски и английски език

Оставих ви съобщение в ЛС
 
От: Търся: превод на статии от руски и английски език

Писах Ви на ЛС. Реших да пусна пост и тук, защото кутията Ви може да е препълнена.
Поздрави!
 
От: Търся: превод на статии от руски и английски език

Здравейте,
предлагам бързо и качествено да Ви преведа статиите от английски език срещу прилична сума.
Имам завършено журналистическо образование в Американския Университет в Благоевград, преди това съм учила 3 години в училище в Лондон, и още 4 в американско училище в Токио. Редовно превеждам на познати, като обичам да работя онлайн.
В момента имам повече време, тъй че бих могла да ги преведа наистина експресно, но в никакъв случай за сметка на качеството!
Ако имате интерес: skype: zel.mel, тел.0888624317
Поздрави,
Елена Стоянова
 
От: Търся: превод на статии от руски и английски език

Здравейте!

Не мога да Ви пиша на ЛС. Желая да превеждам от английски. Завършила съм бакалавър по Български и английски език и сега уча магистратура Превод и Бизнес Комуникация. Цената на превода е от 5 лв на страница (1 стр.= 1800 characters with spaces/1800 символа с разтоянията). Превеждам около 6-7 стр на ден( зависи от степента на трудност). Гарантирам за отличен превод, ясни и точни изречения на български език, както и перфектно оформен текст (стилистика, пунктуация и т.н). Ако сте заинтересован, пишете ЛС.
 

Горе