Търся преразказвач на ЕН

blackout8

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте,

Търся добър преразказвач на ЕН.
Искам да ми пратите на ЛС вашата оферта за 100, 200, 300 думи и какви са ви отстъпките за обем.

Поздрави

Последно редактирано:
От: Търся преразказвач на ЕН

За разлика от политическите ти теми, тук доста скромно си се представил :) Дай повече инфо и не се стискай - тематика, обем на ден приблизително, продължителност. Имам сериозен човек за теб, но ти не ми изглеждаш достатъчно сериозен

За разлика от политическите ти теми, тук доста скромно си се представил :) Дай повече инфо и не се стискай - тематика, обем на ден приблизително, продължителност. Имам сериозен човек за теб, но ти не ми изглеждаш достатъчно сериозен

Е като не ти изглеждам, тогава що реши ми пишеш?

Писал съм по-горе какво търся, но специално за теб - инфото е финанси/инвестиции, а обем и продължителност търся на парче.

Е на парче нема, продължавай да търсиш смело... въпреки че кат гледам, ако вложиш в тази иниациатива дори и 10% от ферманите си в политическият раздел, ще имаш контент за поне 10 форекс сайта :wink:

Е на парче нема, продължавай да търсиш смело... въпреки че кат гледам, ако вложиш в тази иниациатива дори и 10% от ферманите си в политическият раздел, ще имаш контент за поне 10 форекс сайта :wink:

Що така няма, вече получих няколко оферти - нали си уж експерт, как така има оферти? Благодаря все пак за коментара ти, въпреки че аз пиша само за пазар и икономика, но карай :)

Последно редактирано:

Горе