Търся програмист за дописване на функция към сайт (PHP)?

Philip

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте,

Имам сайт за запознанства, изграден на базата на vldPersonals. Системата е модифицирана, но ядрото е същото - съответно и запазването на информация за потребителите.

Искам да добавя 2 нови почти идентични раздела в този сайт, за което ми трябва програмист :) Силно препоръчително е да има някакъв опит с тази система, т.е. това ще го улесни значително. Новите раздели са:
- флаш игри
- пищови / реферати (помагала за училище)

Спецификация:
- възможност за ъплоуд на файл (.swf за игрите, .zip за рефератите) от всеки регистриран потребител, в избрана от него категория => ще ползва досега наличната таблица с юзъри => прихващане кое от кой юзър е качено (за статистика след това)
- възможност за създаване на категории (примерно стрелба, автомобили, логически, респ. за пищовите - литература, биология, география), в които да попадат игрите/материалите
- default статус - НЕодобрен, да се показва публично едва след одобряване
- НЯКАКВА система за одобряване - вероятно вързана със сегашните модератори (понеже ще ползва таблицата с юзърите) или отделни права за одобряване (и да дам на модераторите парола за достъп до това), което е по-лесно + възможност за триене
- възможност игра/материал да се премества, т.е. да се сменя категорията, към която принадлежи (избор от наличните)
- брояч колко пъти е зареждана играта / колко пъти е изтеглян файлът
- някаква статистика за топ ъплоудъри (напр. да показва 10-те най-активни за последния месец, за да ги наградим с бонуси)

Това е, мисля, че не съм пропуснал нищо. Разделите ще се правят като модули, еднотипно със сегашните такива, т.е. НЯМА нужда да се прави никакъв дизайн.

Пращайте предложения на ЛС или на скайп filip_dudin, нужни са ми цена и приблизителен срок за свършване на работата. Ако съм доволен от резултата, после ще работя със същия човек и за други неща, които трябва да се допишат по същия сайт.

Поздрави и благодаря предварително на всички отзовали се!
Филип
 

Горе