Търся програмист за малък филтър под PHP

Philip

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте,

Търся програмист за написване на малък продуктов филтър на PHP в електронен магазин, работещ под Joomla 1.5, VirtueMart 1.1.9 (понеже не намерих такъв модул). По причини за съвместимост с различни модули все още не е на нова версия, собствениците на сайта са доволни, в момента трябва само да се добави филтърът.

Описание на заданието:
Тази стара версия дава възможност за браузване на продуктите както по категории, така и по производители. Но не и смесено - това е проблемът, понеже някои производители имат по доста голям брой различни артикули. Задачата е да се добави филтър, който при браузване в продуктите на всеки производител в началото отгоре (като падащ списък) да дава филтър на различните категории продукти от същия производител. Може и да греша, но това би трябвало да е макс. 15-20 реда код.

Пример:
В момента имаме производители баба Пенка и дядо Гошо. Всеки от тях произвежда домати, картофи, лук и чушки. Трябва като цъкнем на баба Пенка да може да избираме само от нейните домати, респ. картофи, лук или чушки. Същото и за другия производител.

Пращайте ми тук или на ЛС допълнителни въпроси, ако имате, както и своите предложения - цена и срок за изпълнение. Може да го пишете от нулата, може да си ползвате нещо старо, писано за ваши нужди или готов модул, който аз да не съм намерил - без значение е, важен е крайният резултат.

Плащането може да бъде на ръка в брой (за София), по банков път, през ePay.bg - както предпочитате.
 

Горе