Търся програмист за онлайн магазин (Joomla + VirtueMart)

Lilacor

New Member
Рейтинг - 100%
38   0   0
Здравейте колеги,

Търся кадърен програмист, който да има опит с Joomla-базирани сайтове, за да внесе корекции в един проект, който оптимизирам. Пускам тази обява от името на своя клиент.

Каква е задачката?

Ще трябва да се направят SEO friendly urls на настоящата платформа, като старите се пренасочат с 301 redirects, както и да се добавят canonical tags, където е нужно. Клиентът е опитвал да добави някакъв модул за автоматичен редирект на URL-и, но той не работи коректно и в момента е изключен. Накратко - станало е мазало с адресите след този неуспешен опит и си трябва намеса на програмист.

Също така ще ми трябват написани и robots.txt правила, за да се забранят някои страници за обхождане от ботовете (например на вътрешната търсачка на сайта). Не съм с познания в програмирането, само мога да добавя, че сайтът работи под VirtueMart. Надявам се тази оскъдна информация да е достатъчна колкото да се ориентирате в проблема и нуждите ми.

По желание на клиента не споменавам за кой сайт става дума, моля тези, които са работили с Joomla + VirtueMart да ми пишат на ЛС, за да им дам повече информация и да могат да ми отправят оферта за цена и срокове.

Благодаря предварително,

Николай

Горе