Търся програмист и сео специалист

lastsentinel

Active Member
Рейтинг - 78.6%
10   3   1
Търся програмист за колега в сайта: http://sportplace.info Той ще отговаря за сайта като цяло и за оптимизирането му, а аз за уникалното съдържание и многото новини, както и за рекламодателите му. Предлагам 50 на 50 подялба за всички доходи от сайта. Може и да се доразберем за подялбата. Имам план за бъдещето на сайта и за рекламодателите му. Ако има заинтересовани хора, нека ми пратят ЛС с техните скайпове, за да се разберем за работата.

От: Търся програмист и сео специалист

Хайде де, няма ли навити ? В началото ще има малко повече работа. После ще си почива и ще взима пари. Само ако се повреди нещо по кода на сайта ще е нужен! Пишете, дори и да се колебаете за да Ви разясна подробно в скайп какво смятам да направя за в бъдеще със сайта и как смятам да печеля (не само от реклами)

Кой е тоя балама ? Кажи да го имаме напредвид :D

От: От: Търся програмист и сео специалист

имам интерес и да го имам впредвид човека,явно ще има хава от цялата работа

Ти вярваш ли си ,че автора , който няма 10 лева за домейн , ще вземе да плаща ако му дойдат големите пари ( 20-30 лева adsense ,или директна реклама ) ? И тоя оптимист-оптимизатор кой знае кво му върши за без пари , после ще пусне тема , че lastsentinel е некоректен , ама да не се е хващал да му играе хорото .

Хехехе, защо си мислиш, че човека е от тука. Пък и наистина може да е от тука. Всичко се знае, обаче скорпи ти няма да знаеш ;)
Можете да ЛОК, както казах ;)

Ехе, от както се регнах правиш по-повече постове в мойте теми от мене :D
На какво дължа тази чест ?

Горе