Търся програмист на мобилни проложения за Android/iOS

dreambench

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Привет, колеги!

Търся програмист на мобилни приложения за Андроид и iOS, за съвместна работа по бъдещи проекти. Трябва ми някой с опит, работил по вече пуснати приложения и запознат с изискванията на съответните платформи.

Не става въпрос за конкретна задача на този етап, но ми трябва някой, на когото да разчитам и с когото да мога да работя при появата на подобен проект.

Ако проявите интерес, пратете ми ЛС с някакво портфолио и/или последните ви 2-3 проекта.

Поздрави!
 
От: Търся програмист на мобилни проложения за Android/iOS

Мога да ти дам координати на програмист, който ми направи мое приложение. Доволен съм от него, въпреки, че приложението беше елементарно. Доволен съм от цена и срок. Искаш ли контакт?
 
От: Търся програмист на мобилни проложения за Android/iOS

Здравейте!
Важи ли все още офертата?
Поздрави!
 
От: Търся програмист на мобилни проложения за Android/iOS

Здравейте.

Понеже все още не мога да създам собствена тема/обява, реших да се възползвам от темата на колегата.

По същество, търся човек с познания по IOS за написване на много просто мобилно приложение. То ще трябва да е част от архитектура, която включва в себе си не само това приложение, но и други компоненти писани на различни платформи(.NET основно). С други думи, трябва да може да се интегрира с вече написани други компоненти. Също като колегата, който е написал обявата, аз също не мога да ви дам конкретен списък с текущите задачи, но бих могъл да ви кажа, каква е моята идея и заедно да обсъдим как това би могло да се постигне и оптимизира.


Благодаря и хубав ден!
 

Горе