Търся програмист с PHP за поправки и нови приложения на сайт

pssn

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, търся човек владеещ PHP, HTML 5, CSS 3 и Java за поправки и нови приложения на сайт правен с - CMS wojoscripts - Ако човека познава системата още по-добре. Не искам нищо невъзможно или извънземно. Системата на wojoscripts е напълно отворена: CMS pro code is fully open and you can make any changes.

Идеята е следната, със заинтересования коментираме нещата, аз му изпращам ПДФ със списъка на това което искам, договаряме цената и времето, и си стискаме ръцете. Тъй като изгорях от една измислена фирма наречена IzidaWeb ще искам някаква гаранция или мисля да плащам на парче, тоест пари на пред може, но по малко. Съжелявам но нямам вече никакво доверие.

Ако съм пропуснал нещо, пишете и ще го допълня.

Благодаря ви предварително !



П.П. Май обърках и същата тема я постнах и в под форума "Скриптове - Дизайни" - Да ме извинява админа но незнам къде точно и е мястото на обявката. Ако той реши и я изтрие от неправилното място ще ме ориентира :)
 
От: Търся програмист с PHP за поправки и нови приложения на сайт

Здравейте,

Все още съм нов във форума и не мога да изпращам лични съобщения, но съм заинтересован. Имам 4 години опит с PHP, HTML и CSS и мисля, че бих се справил със задачата. Не съм запознат със ститемата, но бих могъл да се запозная с нещатата, които ще са ми необходими за проекта. Ако се договорим и започнем работа заедно, бихме могли да разделим проекта на модули и плащанията да са на готов модул.

Поздрави,
Павел
 
От: Търся програмист с PHP за поправки и нови приложения на сайт

набчо, благодаря за отзивчивоста, писах ти на ЛС :)
 
От: Търся програмист с PHP за поправки и нови приложения на сайт

За сега намерих човек, благодаря на всички които писаха !
 

Горе