Търся: Търся програмист/фирма за изработка на онлайн магазин

MR.JB

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, търся програмист/фирма за изработка на онлайн магазин за техника. Ще съдържа множество продукти, като голяма част от тях ще трябва да се импортират от xml файлове. Ще трябва да има и интеграция с куриерски фирми и различни възможности за плащане - наложен платеж, кредитна карта, по банков път. За повече информация може да се свържете с мен.
 
Привет имам 3 години опит като програмист

Пиши на лично ако искаш да ти покажа изготвени от мен проекти
 
🌐 Искате професионален уеб сайт, онлайн магазин или мощно уеб и мобилно приложение? Търсите цялостно дигитално решение за вашето онлайн присъствие? Елате при нас - Exsen, вашата надеждна дигитална агенция!

🚀 Ние сме специализирани в изработката на уеб сайтове, онлайн магазини и уеб приложения, които не само изглеждат страхотно, но и предлагат отлично потребителско изживяване. Нашите професионалисти ще работят с вас, за да създадат точно това, което ви трябва.

🔎 Освен това, предлагаме и SEO оптимизация, за да гарантираме, че вашите уеб сайтове и онлайн магазини ще бъдат намерени лесно от потребителите в търсачките. Нашите експерти ви предоставят стратегии и техники, за да подобрите видимостта и рейтинга на вашия уеб контент.

📱 За да ви осигурим максимално покритие, ние също така предлагаме поддръжка на социални мрежи, поддръжка на онлайн магазини и уеб сайтове, качване и SEO на продукти и копирайтинг на български, английски, турски и руски език.

💡 С дигиталната реклама и графичния дизайн на Exsen вашият бранд ще изпъкне. Ние създаваме визуални решения, които ще представят вашата компания в най-добрата светлина.

🌐 Заповядайте на нашия уеб сайт www.exsen.eu, за да се запознаете с нашите услуги и портфолио. Нашите експерти с нетърпение очакват да работят с вас и да ви помогнат да постигнете целите си в дигиталното пространство.

📢 Exsen - вашият пътеводител в дигиталната сфера!
 
Здравейте, имам интерес! Аз съм иновативен и опитен уеб разработчик с над 15 години опит в:
Изработка на фирмени и лични сайтове, онлайн-магазини, за разлика от доста колеги, бих могъл да изградя впоследствие на сайта Ви реално работеща GDPR - функционалност, която е задължителна за един сайт. Имам богат опит в SEO /Оптимизация на уеб сайт, WordPress, OpenCart, Prestashop, PHP, HTML, JavaScript, CSS, SEO Копирайтинг, Поддръжка на сайт, Превод на уеб сайтове-Английски, Руски, Обработка и оптимизация на изображения, Въвеждане на данни и др.
Съчетавайки моя опит в областта на GDPR- функционалносттта, умението ми да оптимизирам уеб сайтове за търсачки, и при желание от Ваша страна, ще се уверим че Вашият онлайн магазин ще се превърне в сигурно и лесно достъпно място за Вашите клиенти.

Очаквам с нетърпение да сътрудничим и да създадем уеб магазин, който ще бъде източник на гордост за Вас и ще предостави на клиентите Ви невероятно изживяване при пазаруване на техника онлайн.
Моля, свържете се с мен, за да обсъдим подробностите и да започнем нашето успешно партньорство.
 

Горе