Търся редактор

mlazarov

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Търся редактор - човек който да се занимава с преглеждането на вече готови статии и поправяне на всякакъв тип грешки в тях.
Статиите са на български език, но оригиналите най-често са на английски.

Моля да ми пишете на лично с информация за вашите умения и желано заплащане.
 
От: Търся редактор

Здравейте, тъй като нямам постове, системата не ми позволява да изпратя ЛС. Бих желала да се заема с проекта Ви. Притежавам отлична езикова култура, и добро ниво английски. Ако проявите интерес, моля изпратете ми скайп да уточним подробности. Благодаря предварително!
 
От: Търся редактор

Здравейте!
Магистър по журналистика. Висока езикова култура. Отличен английски. Ще очаквам предложението Ви!
 
От: От: Търся редактор

Здравей! Аз също проявявам интерес относно работата. Имам опит,много добра езикова култура,владеене на английски език. Автор съм в български сайт за новини.
 
От: Търся редактор

Тъй като и аз не мога да пратя лично съобщение, понеже съм новорегистрирана, ще пиша тук. В момента работя като freelancer - content writer към една ИТ фирма във Варна. Статиите ми са на английски език. Професионално се занимавам с писане от няколко месеца. Преди това пишех за да помагам на приятелка да рекламира бизнеса си в Интернет. Ако проявите интерес, моля пишете лично съобщение. Благодаря!
 
От: Търся редактор

Около темата.

Колко много желаещи, които не желаят да изпълнят изискването на работодателя:
Моля да ми пишете на лично с информация за вашите умения и желано заплащане.

С "Баце, дайъ си скайпо - да ти покажем колко съм добър/а", щото ме мързи да прочета Правилата и изпълня изискванията на форума, та да се впиша в обществото, трудно се намира работа. :cry:

Добавка.
Сега догледах, че покрай липсата на бизнес етика, има желаещи за редактор на статии, които не уважават правилата за правопис! :shock:
 
От: Търся редактор

Хаха да. Почти всички имат някакви правописни грешки. Аз не претендирам че пиша безгрешно и като бързам знам че допускам грешки, но хора които кандидатстват за такава работа трябва да са безгрешни. Можеш ли да ми пратиш една статия за редакция. Не искам работата, имам си достатъчно. Просто искам да се пробвам как ще се справя.
 
Последно редактирано:

Горе