Търся: Търся реклама в реална ФБ страница или група за езотерика и астрология

djini

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Имам сайт с астрологична насоченост. Търся реклама в подобни ФБ страници или групи, с реални потребители.
 
Здравейте, какъв тип реклама търсите - препратка към сайта ви? Към дадена статия или услуга? Аз имам сайт с женска аудитория 95% и с фейсбук страница с малко над 9000 реални български фенове.
 
Здравейте. Само препратка към астрологични статии за мой сайт. Можем ли да пробваме с един линк на вашата ФБ страница и ако да - каква е цената?
 
Да, цената ми е 25 лв., най-вече заради аудиторията и заради това, че все още нямам твърде много реклами и страницата е чиста. Само имам условие -преди това да погледна материалите, ако решите, че искате да рекламирате.
 
Имаш ли интерес да пробваме с инстаграм страница. Не е точно на тази тема, но хората биха проявили интерес.

Пиши на лично за повече подробности :)
 
Имам страница с 2500 фена, много добра, пишете ми. Предлагам и да ви направя интервю и да го пусна в утвърден сайт+оптимизация. 1500 думи с 3 снимки, и линк към сайта ви.
 
Имаш ли интерес да пробваме с инстаграм страница. Не е точно на тази тема, но хората биха проявили интерес.

Пиши на лично за повече подробности :)
Нещо не разбрах
 
Нещо не разбрах
Имам инстаграм профил, в който мога да ти публикувам реклама. Ако имаш интерес ми пиши на лични за детайли. Ако не - извинявам се, ме съм те загубил времето.
 
Здравей. Имам страница с около 150 хиляди фена, реални, и макар да не е с чиста астрологическа насоченост, мисля, че феновете ми ще се интересуват. Моля сподели сайта си, който смяташ да рекламираш.
 

Горе