T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 21 Ноември 2014 #1 Мисля, че заглавието казва всичко, но все пак да добавя - търся реклама в БГ страници с добър рийч - един линк да достига поне до 1 500 - 2 000 човека, без значение колко е интересен той или свързан с тематиката на страницата! Очаквам оферти на ЛС!
Мисля, че заглавието казва всичко, но все пак да добавя - търся реклама в БГ страници с добър рийч - един линк да достига поне до 1 500 - 2 000 човека, без значение колко е интересен той или свързан с тематиката на страницата! Очаквам оферти на ЛС!
T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 28 Ноември 2014 #2 От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Никой ли не предлага.....
W w-seo Guest 28 Ноември 2014 #3 От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Писах ти колега, години наред сме бачкали и знам ко търсиш, мога ти го предложа
От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Писах ти колега, години наред сме бачкали и знам ко търсиш, мога ти го предложа
T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 29 Ноември 2014 #4 От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Търся и страници на кулинарна тематика с минимум 5 хиляди харесвания, български, натурални!
От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Търся и страници на кулинарна тематика с минимум 5 хиляди харесвания, български, натурални!
verjito89 Well-Known Member Рейтинг - 100% 57 0 0 30 Август 2016 #5 От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Здравей имам подходяща страница със женска аудитория
От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! Здравей имам подходяща страница със женска аудитория
DayanaD Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 3 Септември 2016 #6 От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! ЗДРАВЕЙТЕ, ПРЕДЛАГАМ ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦА, КОЯТО Е С 150 000 ХАРЕСВАНИЯ, КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС, НЕКА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ
От: Търся реклама в страници с предимно женска аудитория! ЗДРАВЕЙТЕ, ПРЕДЛАГАМ ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦА, КОЯТО Е С 150 000 ХАРЕСВАНИЯ, КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС, НЕКА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ