Търся сайтове за публикуване на платени статии или линкове

Confessor43

New Member
Здравейте, търся сайтове за публикуване на платени статии или линкове - нужни са ми единствено follow линкове. Тематиките са: строителство, интериор, обзавеждане, мебели.
 
Привет, имам подходящи сайтове - projectmedia.bg, stroimedia.bg, bgimoti.info, ideizaremont.com, remontira.me, gipsokarton.org, futureofsofia.com.
 
Здравейте. Имаме изградени мрежи от уебсайтове за България на тема: 1/ Почистване, 2/ Ловен туризъм, 3/ Сондажи за вода. 4/ Къщи за гости, вили, хотели и настаняване представящи съответни бизнеси локално и с национално покритие. Една създадена страница в тези уебсайтове насочва "лъч" от близо 7000 URLs за линк билдинг към дадено Ваше URL (всяка страница с възможност за насочване към различнo URL).
Пример: Мрежата по тема Почистване е с над 8 милиона индексирани URLs представящи различни почистващи услуги разпределени за различни населени места от БГ.
В същото време имаме и услуга с опция насочена към Ваш сайт мап за помощ за чест обход и по-бързо индексиране от Google.
За UK имаме изградени мрежи по тема: 1/ Почистване и 2/ Ловен туризъм. Насочените лъчи от една страница са близо 12 000 URLs.
Насочването на лъчите за линк билдин е по определени правила създадени от наш дългогодишен опит и трябва да се спазва точна инструкция за успех, за да не се случи обратен ефект!
Поздрави.
 
П.С.
За интересуващите се - нека изпишат следното: България PRO Cleaners и търсят в Google maps.
Показаните офиси - ДО ЕДИН са добавени от Google!
Забележете, че той е добавил за всеки офис ЕДИН И СЪЩ телефон, което той - Google в правилата си описана като причина за отказ от добавяне в картите си.
Всеки SEO с голям опит разглеждайки уебсайтовете приложени към създадените офиси, може да си направи извод - съществуват ли правила или НЕ!
Генерираните уебсайтове са създадени чрез наш софтуер - платформа с която по договор с клиент сме създали 682 уебсайта за 7 дни.
За клиент по договор, създадени 120 уебсайта с получен реален лийд / заявка от тях само след 3 часа и 25 минути от добавянето им в Google!

Поздрави.
 

Горе