Търся: Търся сериозен копирайтър професионалист в мебелите и обзавеждането.

Станимир И

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, търся сериозен човек с опит за дългосрочен период за писане на блог статии и съдържание в сферата на мебелите и обзавеждането. Нуждаем се от копирайтър, който да създава уникално съдържателно съдържание, тоест всяка една статия да бъде между 800 - 1000 най-малко, да вкарват снимки, също така всяка статия да бъде подбре подредена и информативна. Цената за статия няма значение, трябва сериозен човек с опит в тази сфера. Може и да е фирма или човек, който работи това сериозно.

Моля, пишете на ЛС с вашите предложения.

Поздрави,
Станимир И
 
Здравейте,
изпратих Ви лично съобщение с оферта.

Поздрави!
 
Привет, благодаря много, получих наистина доста съобщения, но определено ще ми трябва повече от един човек за тази работа. За това ще се свържа определено с някой от хората писали на лично. Цената не е проблем, плащал съм 300 до 500 лв за качествено написан труд, също така не ми изпращайте CV с ЕГН, това е тотално грешно, едно просто CV стига, вече няколко човека писаха CV+ЕГН. :)


Поздрави,
Станимир И
 
Изпратих портфолио.

Благодаря, ще се опитам да отговря на всеки, но прегледах повечето и определено ще намеря човек, доста хора писаха за копирайтър. :)
Благодаря.

Поздрави,
Станимир И
 
Здравейте! Намерихте ли си човек? Може да ми пишете във фейсбук Ивелина Иванова или на имейл [email protected], мъжа ми е мебелист и мисля, че бихме могли да ви помогнем. :)
 
Здравейте! Намерихте ли си човек? Може да ми пишете във фейсбук Ивелина Иванова или на имейл [email protected], мъжа ми е мебелист и мисля, че бихме могли да ви помогнем. :)

Здравей, Ивелина, намерих и работя с 5 човека, но получих доста съобщения на ЛС и не само, имам нужда от още хора. Общо взето имам нужда от доста копирайтъри сега, ако знаете и английски и за него има работа доста, пише се съдържание за големи платформи и магазини. Ще пиша при свободно време и ще искам някакво портфолио.

Поздрави,
Станимир И
 
Писах Ви ЛС.
 
Здравейте, ще пиша на всеки, просто има много запитвания за копирайтърство, което е супер. Нека споделя малко за работата с мен, всеки месец на нас ни трябват между 300 - 500 статии от Български до Английски език, бройката не трябва да ви плаши, търси се качество и се плаща, на копирайтър от този форум, миналата седмица платих 300 лв за една статия която беше с 3000 символи и 3 снимки в нея, цената беше дадена от него, на други двама платих по 100 и 180 за 2 статии, всичко качествено и точно. Плащам 50% преди да започнете, което значи, че може да ме зашиете и да не изпратите нищо, но вярвам, че ми пишат сериозни хора.


Поздрави,
Станимир И
 
Какво се опитвате да кажете с това, че сте платили тези пари за написване на статии - това нещо необичайно ли е, геройство ли е?! Много е грозно да се парадира по този начин... Да, писането е труд (при това нелек) и трябва да бъде заплатен.
Темата сте я пуснали преди месец - на колко човека сте отговорили? Етикета го изисква, нали така... Ако не можете да отговорите на всеки - не пускайте тема.
Явно целта на тази тема е да се хвалите, колко сте платили за статии? Хората, които ценят качеството, рядко парадират с цифрите, които са вложили, за да го имат...
 
Моля, ако няма да предлагате услугите си, просто не пишете в темата, не ме питайте защо пиша какви пари плащам, това само идиот може да пита, всеки копирайтър цени своят труд и искам да се знае, че търся качество и плащам за това, ако някой от Вас има комплекси да ги излива някъде другаде, днес успях да се свържа с още 2-ма човека от тук и чакам от тях статии, моля, @Blinky да почисти темата, благодаря.


Поздрави,
Станимир И
 
300 лв само за една статия е безумно.

Привет, г-жа Христова, няма проблем и повече, аз просто искам качество, разбира се ако ми се предаде нещо което е крадено и се иска 300 лв, просто ще искам повече качество, ще пиша и на вас, може да сме полезни един друг, нямам проблем с това да плащам защото ценя труда на всеки човек. :) Статиите и съдържанието което се генерира от някой копирайтъри е за saas услуги и големи кантори, също така блогове и сайтове за новини, всичките не са български и имат възможност да плащат за труд, така аз си позволявам да плащам добре на всеки човек.

Поздрави,
Станимир И
 
Пуснете някоя "статия" от 3000 символа за 300лв за да ѝ се порадваме, явно е сериозен труд.
Отвори някоя книга на Стивън Кинг. Той пише г/д за същия "надник", но няма да се учудя ако се реши да кандидатства и тук де :D
 

Горе