Търся си банер

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Конкурс за банер

Здравейте,
търся някой да ми направи банер на сайта ми 123намери.ком
Спечелих търг тук за банер реклама за банер с размер 120х600, обаче нямам банер. Някой желаещ да направи един интересен флаш банер?!
Пробвах сам да си направя, но не ме бива в тази област. Не ми хареса и 1 предложение, което получих.
Плащам цена в диапазона 5-30 лв по банков път като цената зависи от качеството. Държа на качеството, като съм готов при интересен и професионално направен банер да платя и повече. Просто предложението ви трябва да ме грабне.
Имате творческа свобода на действие, очаквам предложения.
Оферти на ЛС.
 
Последно редактирано:
От: Търся си банер

Здрасти , пиши ми на skype radiohead16 или на ЛС за да уточним какъв точно да е банера.
 
От: Търся си банер

До колкото разбирам искаш някой да ти направи банер и то анимиран, след което да кажеш "оф не ми харесва", е няма такъв филм, като искаш нещо такова направи конкурс и си качи предвидените средства, уважавай трудът на другите, ако искаш да уважават и твоя труд, това е съвет просто, нищо лично.
 
От: Търся си банер

Няма да стане и другото - да платя предварително на някой, той да ми направи нещо, което изглежда елементарно, аз да не съм доволен и в крайна сметка да съм преебан. Знам хората как разсъждават след като получат пари - почти винаги претупват нещата. Който иска. АКо никой не се навие до утре, ще си направя сам нещо, колкото да не изгоря до края на месеца и това е. Аз ще платя за свършена работа, не за отбит номер.
 
От: Търся си банер

За да не изгориш ти 5лв искаш някой да ти подари труд за 20?!
 
От: Търся си банер

Да съм опрял нож в кокала на някой? Май не съм. Освен това навремето се занимавах с Photoshop и CorelDraw активно и ми е пределно ясно, че професионалиста ще направи такъв банер за не повече от час. Според мен 20 лв за час работа са един доста добър хонорар. Да не говорим, че съм написал, че ако банера ме грабне, съм готов да платя и повече. Само дето някои хора не четат, а само спамят. И не - не ми е за 5 лв. Всеки ден горя не с пари, а с посещения и импресии към сайта си. Заради това казах, че офертата е валидна до утре. Просто не ми се занимава на мен, позабраил съм това-онова. Ако искате ...
 
Последно редактирано:
От: Търся си банер

Колегата DENKS се зае и ми предложи много добро съотношение цена - качество. Банера е статичен и вече е качен в Хитове.нет
Мерси на всички, които проявиха интерес.
 

Горе