Търся си човек за пренаписване на статии!

От: Търся си човек за пренаписване на статии!

Всеки път като някой се бута, където не му е работа си казвам:' Тези хора защо мислят, че разбират от всичко?' Не претендирам, че съм чак специалист, но в крайна сметка има супер много хора, които СУПЕР много си мислят, че разбират И от работата на другите. Толкова ми е писнало от такъв тип, че просто няма как да не коментирам spirosi-извинете ме, може да имате някакво право, но преди да коментирате естеството на даден труд трябва:
1. да помислите за деликатността като елемент на общуването
2. да се учите да пишете грамотно не за 1 долар, а за лично удовлетворение!
Успех!
 
От: Търся си човек за пренаписване на статии!

Проявявам интерес към предложението
 
От: От: Търся си човек за писане на статии!

Проявявам интерес към предложението
 
От: Търся си човек за пренаписване на статии!

И аз търся помощници за такава дейност, но предпочитам хора, които не го правят механично. Сайтът е на екологична тематика, така че ако ви е близка темата, пишете ми на nature111(at)av.bg с линкове към Ваши вече публикувани статии. Поздрави!
 
От: Търся си човек за пренаписване на статии!

Едно скромно мнение искам да изкажа и аз. Преди няколко дена и аз търсех хора и бях пуснал обява тук. С повечето от писалите си тук съм си говорил на лично ето до какви изводи стигнах аз за себе си :

1. Всички искат да работят но искат да работят за пари, чули били че по другите държави хората взимали много. Това са пълни глупости. Първо не сме в другите страни и 2ро вие не сте професионалисти. Ако бяхте такива нямаше да сте тук.

2. Всички искате да натрупате опит и колкото и голямо да ви е старанието цени от 3,4,5 лева за редовно писане ( всеки ден или 6 дена в седмицата) са космически. Да си купите професионални доклади и реферати за големите училища който ви изкарват оценките и ви дават път в живота струват 4,5 лева на страница. А в нея има повече от 400 думи. Учители и преподаватели пишат за 6,7 лева. И това са за единични проекти!!! Но това на фурнаджийските лопати тук явно им обягва. Не искам да обиждам никой хора но си седнете на гъза и се замислете. Ако сте ученици тук може да си изкарвате добри пари, ако работите някъде с това писане тук в извънработно време може да си овеличите доходите.

При положение че пишете за 3 сайта като този което ще отнема около половин ден работа ще взимате една минимална заплата за наполовина времето за което се бъхтят хората.
Толкова си цените труда, че му слагате и 1000% надценка отгоре. Трябва да има малко реализъм за да вървите напред.

Професионални новинари пишещи за онлайн медии взимат по малко от половината от предложенията който получих от тук.

В това мнение има над 100 граматически и пунктуационни грешки.
 
  • Like
Реакции: Test
От: Търся си човек за пренаписване на статии!

интерисувам се от предложението ви
 

Горе