Търся си човек, който може да ми направи плъгин за WP

Статус
Not open for further replies.
Ччччччччччччччаааааакайте малко ся. Да направя едно обобщение:
1) Фифи дава неточно задание, да? Аз никъде не виждам детайли за това кои са тези "5-6" сайта. Всеки сайт може да има съвсем различна структура на XML фийда, което означава, че ще се прави парсър за всяка един отделен сайт, което е 6 пъти повече работа.
2) Отделно на това виждаме и следното: И последното, да мога сама да си сменям адресите на хмл-тата - става дума за 5-6 сайта
@фифи да се обоснове, какво означава сама да си сменям адресите? Мислиш, че като се направи агрегатор, който да работи със специфични 5 сайта, то ще работи за друго нещо?

Така поставено заданието е прекалено несериозно и ще доведе до излишно разменяне на ЛС в уточняване на детайлите, които би трябвало да го има още в заданието на ПЪРВИЯ ПОСТ.

Отделно на цялото това нещо, е повече от ненормално да се сравнява това задание и този плъгин с агрегатора на колегата. Агрегатора на колегата е създаден с цел многократна продажба като той е имал бизнес план и идея. В този ред на мисли той продава своят продукт на 10 човека по 500 лева - общо 5000. ТУК ти искаш къстъм решение (макар в последствие след няколко публикации), да кажеш, че не искаш екслузивни права. Всичко хубаво, ама все пак тук говорим за къстъм решение. Всякакви сравнение с агрегатора на testwiki са най-малкото неуместни.

Да кво става, поредната тема с неясен характер, защото човека от първия пост е решил, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да НЕ сподели детайлите. После пък почва да се кара на хората, защото питат за тях. А на края не искат да му се коментира темата? Това ТУК Е ФОРУМ! Във форумите се коментира. Като не ти изнася, ходи си пусни темата в някой сайт за обяви, където няма опция за коментиране!

Аз лично бях заинтересован от обявата, но вчера нямах достатъчно време, а сега като чета за какво иде реч. Боже! Добре, че не съм и питал. Макс е прав, наистина с подобно държание гониш хората, които биха се навили да работят за теб.

Като цяло тази тема е за пример "Как да НЕ си публикуваме обявите".

Едит: Впрочем агрегатора на колегата работи също с точно специфични видове сайтове. Т.е. има парсър за 4-5 различни вида фийдове, защото освен агрегатора, продава и решение тип "грабо клонинг". Това, че неговият агрегатор работи с 50 сайта, не значи, че работи с 50 различни, а значи че работи с 5 вида структура на фийда.
 
  • Like
Реакции: Sky
Статус
Not open for further replies.

Горе