Търся спонсор

joax

Banned
Рейтинг - 100%
1   0   0
Търся някой, който може да закупи домейн 18лв/1год. В замяна получава вечен линк в новинарски сайт, който се очаква да има над 2000-3000 и повече посещения.

От: Търся спонсор

Сайта е направен и е качен на фрее хост, но няма да го пиша за сега. Всеки, който се интересува и мисли, че офертата за 18лв. - вечен рекламен линк в сайт, който ще се обновява ежедневно с новини нека пише ЛС!

18 лв? Ти ако имаше по 1 000 посещения щеше сайта да си ги извади тези 18 лв.. не знам, не бих се доверил преди да видя и самия сайт... и всичко като цяла. ( сумата не е голяма, но когато си сигурен в нещо е още по-добре)

18 лв? Ти ако имаше по 1 000 посещения щеше сайта да си ги извади тези 18 лв.. не знам, не бих се доверил преди да видя и самия сайт... и всичко като цяла. ( сумата не е голяма, но когато си сигурен в нещо е още по-добре)
Не, бе, той ще има толкова посетители. Не че сега сайтът съществува. Сигурна е работата, вервай ми.

От: От: Търся спонсор

Не, бе, той ще има толкова посетители. Не че сега сайтът съществува. Сигурна е работата, вервай ми.

Естествено, че сайта съществува, но няма как да започнем развитие без домейн. Все още не съм сключил сделката, а на кандидатите отговорих на ЛС.

Горе