BurnX Well-Known Member Рейтинг - 100% 31 0 0 14 Август 2011 #1 Търся уникални статии на обща спортна тематика на български.Трябва ми присъствие на ключови думи спорт,спортни новини,футбол . Моля с предложения на лични цена/брой думи/заглавие/кратък абазац от статията да видя за какво става дума Поздрави!
Търся уникални статии на обща спортна тематика на български.Трябва ми присъствие на ключови думи спорт,спортни новини,футбол . Моля с предложения на лични цена/брой думи/заглавие/кратък абазац от статията да видя за какво става дума Поздрави!
BurnX Well-Known Member Рейтинг - 100% 31 0 0 15 Август 2011 #2 От: Търся статии на спортна тематика -език бг Отговорил съм на всички , които ми писаха.Очаквам още оферти , не е задължително да работя само с един човек.
От: Търся статии на спортна тематика -език бг Отговорил съм на всички , които ми писаха.Очаквам още оферти , не е задължително да работя само с един човек.
D Dust New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Август 2011 #3 От: Търся статии на спортна тематика -език бг Остави Skype ако искаш, мисля че има какво да предложа, но за жалост все още нямам възможност да пиша лични съобщения. : )
От: Търся статии на спортна тематика -език бг Остави Skype ако искаш, мисля че има какво да предложа, но за жалост все още нямам възможност да пиша лични съобщения. : )
BurnX Well-Known Member Рейтинг - 100% 31 0 0 17 Август 2011 #4 От: Търся статии на спортна тематика -език бг офертата вече не е актуална!