Търся талантливи и опитни дизайнери за дългосрочна работа и различни проекти

seven

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Търся дизайнери с добри дизайнерски качества и достатъчно опит за дългосрочна работа. Проектите ще бъдат на всякаква тематика и с различна трудност - дизайн на визитки, дизайн рекламни банери, лого дизайн, изработка и/или редактиране на каталози, дизайн на сайтове и тн. Най-важното за мен е добрата комуникация и умението на дизайнера да разбира какво точно трябва да се направи за всеки проект без да има нужда да му се обяснява постоянно.

За работата ще са ви нужни главно Adobe Photoshop Adobe и Illustrator. Като цяло ще се изработват/редактират само статични графики, но може за някой проект да се наложи и малко флаш анимация. Имайте предвид, че повечето проекти, ще имат краен срок, така че ще трябва да прецените предварително, дали имате достатъчно свободно време за отделните проекти.

Комуникацията ще протича главно чрез имейл и понякога със скайп. Аз ще давам достатъчно обяснения за всеки проект, но пък ще се старая и да не досаждам прекалено много, за да си работите на спокойствие и да имате и достатъчно свободно време. От друга страна дизайнерите могат да ми пишат винаги когато имат въпрос. Ако намеря сериозни хора, ще има доста проекти правене.

Плащането ще става през moneybookers или paypal (по възможност в moneybookers) . Плащането ще бъде след всеки свършен проект, като сумата ще варира според обема и трудноста на проекта.

Ако има заинтересовани, моля да ми пишат PM и да предоставят портфолио с тяхната предишна работа. Ще работя само с кандидати, които предоставят портфолио.

Ако имате каквито и да е въпроси, не се стеснявайте и питайте.
 
Последно редактирано:
От: Търся талантливи и опитни дизайнери за дългосрочна работа и различни проекти

Имате лично съобщение
 

Горе