G giliev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 16 Февруари 2016 #1 Здравейте, Имам нужда от съдържание за сайта ми. Търся статии на тематика свързана с пътуване, туризъм, пътешествия, хотели, природа и подобни; пътеписи... Трябва да са уникални - и интересни все пак... В замяна - линк. Поздрави, Георги
Здравейте, Имам нужда от съдържание за сайта ми. Търся статии на тематика свързана с пътуване, туризъм, пътешествия, хотели, природа и подобни; пътеписи... Трябва да са уникални - и интересни все пак... В замяна - линк. Поздрави, Георги
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 17 Февруари 2016 #2 От: Търся (туристически) статии срещу линк в замяна линк - къде?
G giliev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Февруари 2016 #3 От: Търся (туристически) статии срещу линк Здравейте, Линкът ще е в текстта на статията или след него.
От: Търся (туристически) статии срещу линк Здравейте, Линкът ще е в текстта на статията или след него.
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 17 Февруари 2016 #4 От: Търся (туристически) статии срещу линк питането е кой е сайта в който ще качваш статиите
G giliev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Февруари 2016 #5 От: Търся (туристически) статии срещу линк Съжалявам, сайтът е www.disagi.com