Търся: Търся управител с туризъм, езикова школа за сертификат C1, фриилансър за проект, стаж

Ivan Damyanov

New Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте
1.Регистрирах си фирма в сферата на туризма, но за управителя има изисквания да е учил точно специалността Туризъм и да има диплома такава, стаж 1 год във фирма с туристически лиценз и сертификат за владеене на Английски ниво C1-Advanced.
-Ако има такъв човек да ми бъде управител за 1-2-3 год докато аз натрупам стажа и покрия изискванията съм готов да му плащам месечно възнаграждение без нищо да прави.
2.Търся фриилансър, който би направил онлайн търсачка на самолетни билети, с доста опции, като включи четене на цените от сайтовете на авиокомпаниите, знам че е трудоемка и трудна задача и да я интегрира в сайт, та ако някой има желание да пише.Примерно еСкай, но в подобрен вариант.
3.Търся езикова школа, която лесно би издала сертификат по Анлийски C1, с по-малко учене че ме късат тука.
4. Търся партньорство с туроператорска или турагентска фирма да понатрупам стаж 1-2-3год в нея, за да покрия изискванията за управител, докато ми свърши ученето и взема аз такава.Разбира се, ще си плащам сам осигуровките, няма да я натоварвам и ще почерпя.
5.Купувам ФБ страница с поне 5-10000 почитатели, с аудитория Българи на поне 90% единствено в сферата на туризма и пътуванията.Купуването става само в лична среща.
 

Горе