Търся финансиране 2000 лв. спешно

От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Да бе, какъв е този човек и за какво го намесихте в темата?

Не бях влизал известно време, аз и преди предложих добра идея с добри параметри, но това за финансиране не е за българи.
Ако тия момчета имат предвид, че аз съм Деян Йорданов? Не съм Деян Йорданов лол. Ако случайно някой го твърди, ще му пратя скан от лична карта, ако и той ми прати!
Но така или иначе това е типична българска простотия!
 
От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Стартира ли начинанието?

Не още не съм, смятам да ходя за банков заем и зависимост колкото ми отпуснат, ако ми отпуснат може да помисля да си направя по скъпата идея с микробуса. Тази работа да търся финансиране от българин, е бита карта.
 
От: От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Много ми е интересно също как инвеститорът ще си получава някакъв дивидент от тези 10%, които има, след като собственикът на останалите 90% ще контролира фирмата и ще може да надува разходите (например собствената си заплата) и така фирмата няма да е на печалба, като може даже и да фалира...

За да си съдружник в ООД трябва да имаш някакво доверие на другите съдружници.

Е, ами такава ни е средата, да нямаме доверие. Ние имахме едно приятелско семейство, които след реституцията се замогнаха. После се доверили на един близък приятел започнали дали му пари за бизнес а той ги завлякъл. Това е то живеем с среда на мошеници и мизерия, и хората не са хора.
 
От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

WOW
история като за роман :D
Напомни ми за оня филм с Тодор Колев :)
Аз със сигурност бих веднага се усъмнил точно на такива приказки. Но глупавото ми се струва, че въпросният Деян е намерил финансиране от сериозен човек, но вместо да сметне, че това наистина може да бъде успешно, е предпочел да замъкне 2-3 хиляди :) които отдавна е профукал :)
А чудно ми е xainov, как не се е усъмнил за тия 300, че и 600 лв за счетоводител. Все пак толкова много филми има на тази тема, те така действат, обаятелни, мн приказват, психо техники и прочее.
Жалко, че това вероятно е един от много малкото хора, който е решил да финансира някой преди да го познава, и се е получило това, и сега си е научил урока според него и вече не вярва на никого.
 
От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Стартира ли начинанието?

Чак правих измерваният на помещението, после на фотошопа му правих груба проекция на фотошопа:) , и къде какво трябва да се сложи и как:) и какво трябва да се направи.
Ако мога да го взема, ще го пребоядисам всяка стена в леко по-различен цвят. Ще сменя дограмата която е около един прозорец 1,70 х 1,170 и врата 0.70х 2. Тъй като помещението не е голямо, ще има един цял манекен в самият магазин, а отвън зависимост от сезона само долна част на няколко манекена. "тезгях: около 0.5 на 2.5м. Въртяща се поставка за дрех тип октопод или подобна.
Тия неща ще са втора употреба, зависи какво се предлага в сайтове като олх, може да се намерят добри неща, Наскоро гледах цял женски манекен, добре направен с поставка за 50 лв.
Ако стане момента не е лош, тъй като зимата почти отминава и идва пролетно-есенният сезон.
 
От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Тази работа да търся финансиране от българин, е бита карта.
Ами, намери финансиране от някой турчин. Няма ли такива във Варна?
 
От: Търся финансиране 2000 лв. спешно

Ами, намери финансиране от някой турчин. Няма ли такива във Варна?
Сигурно има, но кой ти каза че съм от Варна?
 

Горе