Търся хора за писане на статии - различни теми

От: Търся хора за писане на статии - различни теми

Не звучиш грубо, а наивно. Всички сме наясно какво е качеството на статиите от левче, скоро ще разбереш и ти ;). Ние няма как да ти излезем по евтино, понеже не си предлагаме услугите(поне аз), те "професионалистите" вече са се свързали с теб, както сам каза. От изискванията си направих извода, че търсиш нещо, което няма как да намериш за левче. Изглеждаше нагъл постът ти, както и на колегата ти пуснал почти същата копи-пейст(както му казвате) тема малко след теб, отново с линк към профил от сайта на seo конференцията, явно там бачкате само с професионалисти за по левче. Поста ми няма за цел да представя някого като добър или лош, просто изразявам мнение и както сам каза, правя ти услуга, като дигам темата :).
Човека иска с трици, маймуни да лови:) За лев, ако някой му се навие, ще получи качество като за 1 лев. И ако смята с такива статии да си развива сайта...
Аз съм готов за мои готови статии да плащам по 1-2 лева само за да ми го направи някой в по-художествен за четене вид, човека иска 90% уникалност, с рисърч за 1 лев....
Абе изобщо иска да му се свърши всичко за стотинки.
 
От: Търся хора за писане на статии - различни теми

Пиша в качеството си на копирайтър, който е работил и за 0,80ст, и за 3лв на 100 думи. Мога да ви уверя, че при плащане 1 лев желанието да търсиш информация и да създадеш статия, за която накрая ще ти платят 5лв, а си търсил и си я работил 3 часа, е никакво. Следователно, повечето копирайтъри претупват нещата, когато цената е ниска, за да могат да си избият парите и да напишат повече статии за деня за да си изкарат парите.
Обратното, ако ти плащат 3 лв на 100 думи ще можеш да си изкараш парите с три пъти по-малко количество статии, следователно отделяш повече време на всяка една от тях. А и желанието, с което пишеш статиите за 3 лева на 100 думи е много по-голямо. Също така съзнаваш, че човека ти е платил достатъчно и очаква от теб да оправдаеш цената си. Аз лично винаги гледам да е на ниво статията не заради човека отсреща, а заради самата себе си, защото ми е гузно. Ако човекът плаща стабилно обаче и е коректен ще ми е кеф да му пиша статии и да работя с него. От много време се занимавам с писане на статии, много пари съм изкарала. За сравнение, първият месец пишех като луда за 150-200 лв общо, а няколко месеца по-късно спокойно можех с една статия на ден да си изкарам 300-400 лева. Така, че да, за 30ст. ще си намериш гумени домати от Турция, а за 3лв ще си намериш хубави сладки домати от България.
 
От: Търся хора за писане на статии - различни теми

Отговарям на изискванията, но цените ми са доста по-високи. Отзиви за качеството ги има в айтрейдъра ми. Ако си заинтригуван, пиши на лично. :beer:
 
От: Търся хора за писане на статии - различни теми

Здравейте,ако офертата е още в сила аз проявявам интерес към нея
 

Горе